Salotos su antiena ir vynuogėmis
ingredientai
350 g Kitchen me karštai rūkytos antienos file
200 g salotų
200 g graikinių riešutų
50 g poro
400 ml Graikiško jogurto
200 g besėklių vynuogių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų

Salotos su antiena ir vynuogėmis

20-40 min.
8 porcijos
Gaminimas

1. Supjaustykite salotas.

2. Susmulkinte porą.

3. Šiek tiek pasmulkinkite graikiškų riešutų branduolius.

4. Karštai rūkytą antienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais.

5. Viską dubenėlyje sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais, supilkite graikišką jogurtą ir dar kartą gerai permaišykite ir sudėkite į indą serviravimui.

6. Vynuoges perpjaukite pusiau ir išdėliokite ant salotų viršaus.

Mėgaukitės skoniais!

Gardūs linkėjimai iš įmonės virtuvės!

 

Atgal į receptų sąrašą