SALOTOS SU KEPTA ANTIENA
SALOTOS SU KEPTA ANTIENA
ingredientai
200 g
virtos-keptos ančiukų kulšelės iš Kitchenme
3-4 vnt.
Raudonų salotų lapų
30-50 g
Sūrio su mėlynuoju pelėsiu
1 saujos
Granato sėklų
pagal skonį
Druskos
1 saujos
Graikinių riešutų
1 vnt.
mandarino
Balzaminio acto
SALOTOS SU KEPTA ANTIENA
30 min.
2 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
1.Antiena supjaustome plonomis riekelėmis, salotų lapus suplėšome, riešutus suskaldome ir truputi apkepiname ant sausos keptuvės, sūrį sutrupiname, mandariną nulupame, kad neliktų baltų odelių.
2.Ant lėkštės dedame salotų lapus, mandarino skilteles, antienos riekeles, pabarstome granato sėklomis, riešutais, sūriu ir užpilame balzaminio acto. Pagardiname druska.
SKANAUS.
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto.
Atgal į receptų sąrašą