Salotos su parūkyta antienos file
ingredientai
80 g Kitchen me sūdytos-parūkytos antienos file juostelių
200 g salotų mišinio
250 g įvairiausių rūšių pomidorų
gabalėlio šviežio agurko
150 g minkšto sūrio salotoms
pagal poreikį juodųjų alyvuogių
šlakelio tiršto balzamiko acto
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus

Salotos su parūkyta antienos file

15 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Salotas išdėliokite lėkštėse. 
  2. Dėkite supjaustytus pomidorus, agurkus, sūrį, uždėkite po keletą juodųjų alyvuogių. Pridėkite antienos file.
  3. Viską apšlakstykite tirštu balzamiko actu, alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.

Skanaus ;)

 Už receptą dėkojame Oditėlės blogui

Atgal į receptų sąrašą