Salotos su rūkyta antiena ir persimonais
ingredientai
1 pakuotė (80 g) KITCHEN me Sūdyta-parūkyta antienos filė
1 vnt. Persimonas
0,5 vnt. Didelis pankolis
2 saujos Špinatų lapeliai
Papuošimui Sultenės
2-3 vnt. Šviežiai spaustos mandarinų sultys
1 vnt. (skiltelė) Česnakas
4 v.š. Alyvuogių aliejus
1 a.š. Balzamiko actas
Pagal skonį Druska
Pagal skonį Šviežiai malti pipirai

Salotos su rūkyta antiena ir persimonais

15-20 min.
2-4 porcijos
Gaminimas

Padažui skirtus produktus - česnaką, alyvuogių aliejų, balzamiko actą, mandarinų sultis, druską ir šviežiai maltus pipirus dėkite į trintuvą ir viską sutrinkite.

Išpjaukite pankolio šerdį, perpjaukite išilgai pusiau ir supjaustykite plonais griežinėliais. Persimoną nulupkite, perpjaukite pusiau, kiekvieną puselę padalinkite į 5 skilteles. Supjaustykite jas trikampukais. Sudėkite į lėkštę špinatus, pankolius, persimonus, antienos filė griežinėlius, užpilkite padažu, papuoškite sultenėmis.

Dėkojame bulviukose.lt už receptą!

 

 

Atgal į receptų sąrašą