Salotos su rūkyta antienos file
Salotos su rūkyta antienos file
ingredientai
250 g
Kitchen me karštai rūkytos antienos file
pakuotė
Romaine salotų
1 vnt.
avokadas
keletos riekelių
juodos duonos su grūdais
1 skiltelė
česnako
žiupsnelis
pipirų
Salotos su rūkyta antienos file
25 min.
3 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Karštai rūkytą antienos file
supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite keptuvėje su trupučiu riebalų.
Į lėkštę suplėšykite salotas ir ant viršaus sudėkite
anties file
.
Ant duonos riekės dėliokite avokadą, barstykite prieskoniais. Dėkite perpjautą kiaušinį ir išdėliokite alyvuoges.
Sumaišykite padažui skirtus ingredientus. Sulaistykite salotas ir užbarstykite tarkuotu parmezanu.
Skanaus !!!
Už receptą dėkojame Skanu, gražu ir su meile......Rita!
Atgal į receptų sąrašą