Salotos su rūkyta antienos krūtinėle
Salotos su rūkyta antienos krūtinėle
ingredientai
240 g
Kitchen me k.r. antienos file;
pagal poreikį
Iceberg salotų lapų
1
figa
Sauja
graikinių riešutų
Padažui:
1a.š.
alyvuogių aliejaus
1a.š.
granatų sirupo
žiupsnelis
šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Salotos su rūkyta antienos krūtinėle
45 min.
3 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Antienos krūtinėlę supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, salotoms skirtus ingridientus supjaustykite ir ant visršaus uždėkite k.r. antienos file.
Padažui skirtus ingredientus tiesiog tarpusavyje sumaišykite.
Skanaus!
Už receptą dėkojame Lengva virtuvė.
Atgal į receptų sąrašą