Sūdytos-parūkytos antienos filė užkandis su avokadais
ingredientai
80 g. KITCHEN me sūdyta-parūkyta antienos filė
1 vnt. Ciabattos duonelė
2 vnt. Avokadai
2 vnt. Pomidorai
Pagal skonį Gvakamolės prieskoniai Santa Maria

Sūdytos-parūkytos antienos filė užkandis su avokadais

15 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Avokadus nulupkite ir sutrinkite. Įdėkite kelis arbatinius šaukštelius prieskonių ir išmaišykite.
  2. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Suraikykite ciabattą ir užtepkite ant jos gvakamolės. Ant viršaus uždėkite pomidorų skilteles.
  3. Paruoštas riekeles išdėliokite ant lentelės, šalia dėkite antienos filė griežinėlius. Skanaus!

      Dėkojame Skanu, gražu ir su meile... Rita už receptą!

Atgal į receptų sąrašą