Sultinga antienos filė su vasariškomis salotomis
ingredientai
600 g. KITCHEN me antienos filė su prieskoniais
Salotoms:
Pagal poreikį Salotų lapai
Pagal poreikį Braškės
Pagal poreikį Mėtų lapeliai
Pagal poreikį Ožkos sūris
Padažui:
2 v.š. Tyras alyvuogių aliejus
1/2 vnt. Laimo sultys
1 - 1/2 a.š. Agavos ar klevų sirupas
Pagal skoį Druska ir pipirai

Sultinga antienos filė su vasariškomis salotomis

75 min.
2-3 porcijos
Gaminimas

1. Antieną išimame iš popierinės pakuotės, būtina nenuimti indelio folijos ir jos nepradurti. Įdedame neatidarytą indelį į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę. Kepame apie 55 min. Taip iškepta antiena gaunasi labai minkšta ir sultinga.

2. Antieną supjaustome. Paruošiame salotas: dedame salotų lapus, braškes supjaustome, mėtas susmulkiname. Paruošiame padažą, išmaišome, tada dedame ožkos sūrį, tiekiame su kepta antienos filė. Skanaus!
Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!
Atgal į receptų sąrašą