Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Sumuštinukai su rūkyta anties filė, gorgonzolos sūriu ir karamelizuotais svogūnais
ingredientai
250 g Kitchen me karštai rūkyta anties filė
150 g Gorgonzolos sūrio užtepimui
1 vnt. bagetės
Karamelizuotiems svogūnams:
2 vnt. vidutiniai svogūnai
2 v.š. rudojo cukraus
2 v.š. balzamiko acto
žiupsnelis druskos

Sumuštinukai su rūkyta anties filė, gorgonzolos sūriu ir karamelizuotais svogūnais

20
8 porcijos
Gaminimas
1. Pasiruošiam karamelizuotus svogūnus: svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir suberkite į keptuvę su ištirpintu sviestu. Apkepkite pamaišant kol suminkštėja, tada apibarstykite cukrumi, supilkite balzamiko actą, įpilkite šiek tiek vandens ir palikite pasitroškinti ant nedidelės ugnies kol skystis nugaruos ir svogūnai įgaus gražią tamsiai rudos karamelės spalvą (apie 20 min.). Pagardinkite druska.
 
2. Supjaustykite bagetę riekelėm, lengvai paskrudinkite. Tepkite gorgonzolos sūrį, dėkite plonai pjaustytą anties filė ir uždėkite karamelizuotų svogūnų.
 
 
Gardžių pietų linki Alkanas Qrmis!
 
Atgal į receptų sąrašą