Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Tortilijos suktinukai su tzatziki padažu
ingredientai
8 vnt. nedidelių tortilijų
600 g Kitchen me antienos filės su prieskoniais
100 g rūkytos kiaulienos šoninės
100 g salotų mišinio
Padažui:
200 g graikiško arba tiršto natūralaus jogurto
0,5 vnt. ilgojo agurko
2 skiltelių česnako
žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų;

Tortilijos suktinukai su tzatziki padažu

20 min
4-5 porcijos
Gaminimas
  1. Pirmiausiai iškepkite antienos file orkaitėje pagal instrukcijas nurodytas ant pakuotės. Iškeptą, susmulkinkite gabalėliais.
  2. Kiaulienos šoninę apskrudinkite keptuvėje ir sudėkite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų riebalų perteklius.
  3. Padažui: agurką perpjaukite išilgai ir išimkite sėklas, sutarkuokite "burokine" tarka. Į dubenį dėkite agurkus, jogurtą, išspauskite česnako skilteles, suberkite krapus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  4. Tortilijas pašildykite orkaitėje ar mikrobangų krosnelėje ir dėkite visus paruoštus ingridientus pagal savo mėgstamą eiliškumą.

Skanaus ;)

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

 

Atgal į receptų sąrašą