Tortilijų suktinukai su antiena ir traškučiais
ingredientai
300 g Kitchen me Antienos filė didkepsnio Arizona marinate
2 tortilijų
20 g pomidorų skonio traškučių
2 marinuotų agurkėlių
pagal skonį Fermentinio sūrio
pagal poreikį sweet chili padažo

Tortilijų suktinukai su antiena ir traškučiais

45 min.
4 asmenims
Gaminimas
  • Antienos didkepsnį iškepame gerai įkaitintoje keptuvėje po 3-5 minutes iš abiejų pusių, kol iškeps iki norimo lygio (pirma kepame odele žemyn). Dedame ant lentelės.
  • Tortilijas patepame sweet chili padažu. 
  • Agurkėlius ir antieną supjaustome plonomis riekelėmis. Sūrį sutarkuojame.
  • Ant tortilijų dedame antieną, agurkėlius, traškučius ir apibarstome sūriu. Susukame ir kepame grill arba paprastoje sausoje keptuvėje iki kol sūris išsilydo. 

Už receptą dėkojame Minimali virtuvė. 

Atgal į receptų sąrašą