Tortilijų užkandis su karšto rūkymo antienos filė
ingredientai
250 g Kitchen me k.r. antienos file
2 vnt. pilno grūdo tortilijos
2 vnt. agurkai
1 saujelė vyšninių pomidorų
3 v.š. majonezo
50 g feta sūrio
keli lapeliai salotų
šlakelis citrinos sulčių
žiupsnelis pipirų

Tortilijų užkandis su karšto rūkymo antienos filė

10 min.
2 porcijos
Gaminimas
  • Tortilijas patepkite majonezu.
  • Pomidorus perpjaukite per pusę, agurkus supjaustykite šiaudeliais, salotų lapelius pasmulkinkite.
  • Antienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis.
  • Ant tortilijų dėkite salotų, daržovių, antienos, pasmulkinto feta sūrio, apšlakstykite viską citrinos sultimis, pagardinkite šviežiai grūstais pipirais.
  • Tortilijas susukite ir skanaukite.

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Kviečiu į virtuvę!

Atgal į receptų sąrašą