Užkandėlė su sūdyta-parūkyta antienos filė ir alyvuogėmis
ingredientai
80 g. KITCHEN me sūdyta-parūkyta antienos filė
Pagal poreikį Skrudintos batono riekelės
Užtepėlei:
2 vnt. Kiaušiniai
Keletas v.š. Fermentinis sūris
2 v.š. Majonezas
Pagal skonį Smulkintos alyvuogės su ančiuviais

Užkandėlė su sūdyta-parūkyta antienos filė ir alyvuogėmis

30 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Kiaušinius išvirkite ir leiskite jiems atvėsti. Tuomet juos sutarkuokite.
  2. Į kiaušinius berkite tarkuotą fermentinį sūrį, smulkintas alyvuoges su ančiuviais, d4kite keletą šaukštų majonezo ir viską išmaišykite.
  3. Paruoštą užtepėlę tepkite ant skrudinto batono riekelių, uždėkite po du sūdytos-parūkytos antienos filė gabalėlius ir papuoškite alyvuogėmis. Skanaus!

Atgal į receptų sąrašą