Užkandėlės su antienos filė ir ožkos pieno sūriu
ingredientai
80 g. KITCHEN me sūdyta parūkyta antienos filė
3 lapeliai Šaldyta bemielė sluoksniuota tešla
15 a.š. Pomidorų padažas
1/2 vnt. Raudonasis svogūnas
50 g. Ožkos pieno sūris

Užkandėlės su antienos filė ir ožkos pieno sūriu

40 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Atšildykite tešlą, lengvai pakočiokite kiekvieną lapelį ir stikline išspauskite apskritimus.
  2. Tešlos apskritimus sudėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kiekvieną patepkite po 1 a.š. pomidorų padažu. Dėkite plonais pusžiedžiais supjaustyto raudonojo svogūno, po kelis gabalėlius supjaustytos antienos krūtinėlės filė ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min. arba tol, kol gražiai apskrus.
  3. Ant iškepusių užkandėlių uždėkite ožkų pieno sūrio ir iš karto patiekite. Skanaus!

          Dėkojame Oditėlėsblogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą