Vienakąsniai rūkytos antienos filė suktinukai su džiovintomis slyvomis ir ožkos pieno sūriu
ingredientai
8 vnt. Džiovintos slyvos
40 g Ožkos pieno sūris
1 pakuotė (80 g) KITCHEN me Virta-rūkyta antienos krūtinėlių filė

Vienakąsniai rūkytos antienos filė suktinukai su džiovintomis slyvomis ir ožkos pieno sūriu

10 min.
2-4 porcijos
Gaminimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 C.
2. Slyvas išilgai, bet ne iki galo, įpjaukite, kad būtų galima į kiekvieną slyvą įkrėsti šaukštelį nuostabiojo ožkos pieno sūrio.
3. Atsargiai šaukšteliu į slyvą įdėkite ožkos pieno sūrio ir užspauskite slyvos puseles, kaip kad sumuštinį.
4. Įdarytą slyvą apvyniokite antienos filė griežinėliu, per vidurį tokį suktinuką perverkite mediniu smeigtuku. Taip paruoškite visas slyvas.
5. Sudėkite suktinukus į kepimo skardelę ir kepkite įkaitintoje orkaitėje maždaug 5 - 6 minutes. Skaniausi dar šilti! 
 
 Dėkojame MUKATANAS už receptą!
 
 
 
Atgal į receptų sąrašą