Vieno kąsnio laiveliai
ingredientai
250 g Kitchen me karštai rūkytos antienos filė
1 avokado
žiupsnelis citrinpipirių
žiupsnelis persilado
sauja špinatų
šlakelio alyvuogių aliejaus

Vieno kąsnio laiveliai

30 min.
4 asmenims
Gaminimas
Saldžią bulvę supjaustyti plius minus 1 cm storio griežinėliais, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apibarstyti persiladu ar kitais mėgiamais prieskoniais ir šauti į 180 laipsnių orkaitę apie 20 min.
Avokadą sutrinti su citrinpipiriais ir gautą masę dėti ant iškepusių saldžiųjų bulvių.
Karšto rūkymo antienos filė supjaustyti plonais griežinėliais ir išilgai perlenkus užmauti ant medinio iešmelio su mėgiama salota ar daržove.
Rekomenduoju pamėginti sumuštinių mėgėjams 
Mamos virtuvės paslaptys 
Atgal į receptų sąrašą