Vyne keptos antienos tulpės su spanguolėmis ir čiobreliais
ingredientai
600 g KITCHEN ME antienos blauzdelių Tulpės
1 NATUR COMPAGNIE ekologiško vištienos sultinio kubelio
2 šaukštų vandens
2 skiltelių česnako
1 saujos čiobrelių
2 šaukštų OBELIŲ rapsų ir kanapių aliejaus
1 stiklinės baltojo vyno
2 šaukštų spanguolių
1 šaukšto šaldytų vyšnių
Žiupsnelio juodųjų pipirų

Vyne keptos antienos tulpės su spanguolėmis ir čiobreliais

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. KITCHEN ME antienos blauzdeles „Tulpės“ įtrinkite vandenyje tirpintu NATUR COMPAGNIE ekologišku vištienos sultinio kubeliu, pipirais, trintais česnakais, 1 šaukštu čiobrelių, OBELIŲ rapsų ir kanapių aliejumi ir marinuokite per naktį.
  2. Į kepimo indą supilkite baltąjį vyną, sudėkite spanguoles, šaldytas vyšnias, likusius čiobrelius, antieną ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 45 min. Nuolat apšlakstydami vyno ir uogų padažu.
  3. Antieną patiekite padaže.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

Atgal į receptų sąrašą