Vyne keptos kriaušių puselės su karšto rūkymo antienos filė
ingredientai
240 g Kitchen me k.r. antienos file
2 vnt. kriaušių
300 ml raudonojo vyno
100 g cukraus
0,5 citrinos sulčių ir šiek tiek tarkuotos žievelės
žiupsnelis cinamono
žiupsnelis malto anyžiaus.

Vyne keptos kriaušių puselės su karšto rūkymo antienos filė

25 min.
4 porcijos
Gaminimas

Vyną su cukrumi, citrinos sultimis ir prieskoniais pakaitiname ir dedame kriaušių puseles. Viriname ant nedidelės ugnies 15-20 minučių, kol kriaušės suminkštėja, o vynas virsta sirupo konsistencijos. Leidžiame šiek tiek atvėsti, į išskobtą kriaušių vidų dedame kubeliais supjaustytą antienos filė ir apipilame šaukštu sirupo. 

Už receptą dėkojame Monika Oliv.

Atgal į receptų sąrašą