Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Žieminių daržovių karis
ingredientai
1 nedidelio nuvalyto sviestinio moliūgo
1 nedidelio batato
2 bulvių
1 morkos
1 salotinio svogūno
2-3 skiltelių česnako
1 pakelio žaliojo kario prieskonių
1 skardinė kokosų pieno
250 ml vištienos sultinio
gabaliuko imbiero šaknies
Pagal poreikį marinuotų paprikų
keletos griežinėlių marinuotų uoginių paprikų
1 mažo brokolio
80 g KITCHEN ME sūdytos-parūkytos antienos filė
kepimui Aliejaus
pagal poreikį Kalendrų lapelių
pagal poreikį Žaliosios citrinos
pabarstymui sezamo sėklų

Žieminių daržovių karis

30 min.
4 porcijos
Gaminimas

 

  1. Supjaustykite stambiais gabaliukais moliūgą, batatus, morką, bulves. Apkepkite jas keptuvėje su aliejumi. Kol daržovės kepa, supjaustykite svogūną, susmulkinkite imbierą, česnaką, mišinį sudėkite prie daržovių, trumpai apkepkite.
  2. Supilkite sultinį, kokosų pieną, suberkite žaliojo kario prieskonius. Viską išmaišykite ir baikite troškinti ant kaitlentės arba orkaitėje.
  3. KITCHEN ME sūdytos – parūkytos antienos filė gabaliukus lengvai pakepkite keptuvėje. Brokolį suskirstykite žiedynais ir apiplikykite verdančiu vandeniu.
  4. Supjaustykite marinuotas paprikas. Kai karis bus gatavas, sumaišykite su marinuotomis paprikomis bei marinuotomis uoginėmis paprikomis griežinėliais. Sudėkite brokolius, antieną ir skrudintus sezamus.
  5. Įspauskite žaliosios citrinos sulčių, uždėkite kalendrų lapelių.

 

 

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.

Atgal į receptų sąrašą