TAGLIATELLE SU BLACK ANGUS BALTAME PADAŽE
ingredientai
220 g KITCHEN ME black angus steak
250 g tagliatelle makaronų
saujos špinatų
mažesnės saujos petražolių
10 vnt. vyšninių pomidorų
1 a.š. miltų
1 skiltelės česnako
žiupsnelis druskos, pipirų
pateikimui balzamiko glazūros
kepimui alyvuogių aliejaus
1 a.š. sviesto kepimui
1 stiklinė pieno
30 g tarkuoto Parmesan sūrio

TAGLIATELLE SU BLACK ANGUS BALTAME PADAŽE

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Black Angus Steak iškepame taip, kaip nurodyta ant pakuotės (priklausomai nuo to, kokios "well done" mėsos norisi, koreaguokite kepimo laiką). Iškeptą mėsą atidedame į šoną ir leidžiame jai "pailsėti".
  2. Pagal nuorodas ant pakelio, verdame makaronus.
  3. Kol verda makaronai, gaminame kreminį padažą: įkaitintoje keptuvėje ant sviesto 1min. pakepame smulkintą česnaką, pilame miltus ir pieną ir viską kaitinant maišome 5min., kol konsistencija tampa kreminė. Dedame smulkintas petražoles ir tarkuotą Parmesan sūrį, pagardiname druska ir pipirais. Sudedame smulkintus pomidorus ir kaitinant ant nedidelės kaitros maišome 2 min.
  4. Išvirusius makaronus beriame į padažą, dedame smulkintus špinatus ir viską gerai išmaišome.
  5. Patiekiame kartu su pjaustytais steiko gabalėliais ir apšlakstome balzamiko glazūra. SKANAUS!

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS 

Atgal į receptų sąrašą