TRIUŠIENA

Lapinių kopūstų suktinukai su triušiena ir kanapių sėklomis
Lapinių kopūstų suktinukai su triušiena ir kanapių sėklomis

Mums reikės: 300 g įvairiaspalvių lapinių kopūstų; 1 l vandens; 2 šaukštų OBELIŲ saulėje džiovintų pomidorų skonio rapsų aliejaus; 1 pakelio KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių; 1 svogūno; 1 skiltelės česnako; 

2 šaukštų kanapių sėklų; 2 šaukštų DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“; 1 saujos bruknių; 400 g MUTTI konservuotų smulkintų pomidorų; 1 šaukšto balzaminio acto; Žiupsnelio džiovintų bazilikų; Žiupsnelio džiovintų raudonėlių; Žiupsnelio druskos; Žiupsnelio juodųjų pipirų

45 min.
2 asmenims
Salotos su keptais pomidorais ir triušiena
Salotos su keptais pomidorais ir triušiena

Mums reikės: 1 šaukšto OBELIŲ nerafinuoto saulėgrąžų aliejaus; 1 pakelio KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių; 1 raudonosios paprikos; 1 morkos; 1 svogūnėlio; ½ pankolio; 1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo
1 šaukšto citrinų sulčių; 1 šaukšto sojų padažo; Žiupsnelio aitriųjų paprikų dribsnių; 1 saujos lapinio kopūsto lapų; 1 saujos sultenių; 1 saujos gražgarsčių; ½ indelio SACLA orkaitėje keptų pomidorų su alyvuogėmis; 
2 riekelių TOSTE duonos „Protein“; 1 šaukšto sezamų aliejaus; Žiupsnelio druskos

40 min.
2 asmenims
Triušienos dešrelės tešloje.
Triušienos dešrelės tešloje.

Mums reikės: 250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 1 vnt. pakuotės sluoksniuotos tešlos; 3v.š. pomidorų padažo; 100 g sūrio; kiaušinis; sezamų sėklos (pagal skonį)

 

30 min.
2-4 asmenims
Spalvingasis korėjiečių bowl namuose
Spalvingasis korėjiečių bowl namuose

Mums reikės: 1 pakelio KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių; 3–4 šaukštų OBELIŲ sviesto skonio aliejaus; 1 saujos shiitake grybų; 1 agurko; 3 šaukštų KIKKOMAN padažo „Yakitori“; 1 šaukšto ryžių acto; 1 šaukšto cukraus sirupo arba medaus; 2 šaukštų aštraus aitriųjų paprikų padažo; 2–3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo; 2 šaukštų JADE BRIDGE sezamų aliejaus; 1 saujos žirnelių ankščių; 1 kiaušinio; 300 g virtų AJI sušių ryžių; 1 saujos tarkuotų morkų; 1 saujos bambukų ūglių; 100 g konservuotų kukurūzų burbuolių; 1 saujos konservuotų sojų daigų; 1 saujos bazilikų lapelių

20 min.
2 asmenims
Šventinės meksikietiškos salotos
Šventinės meksikietiškos salotos

Mums reikės: 1 skardinės konservuotų kukurūzų; 1 skardinės konservuotų raudonųjų pupelių; 1 paprikos; 1 mėlynojo svogūno; 1 sunokusio avokado; 1 sunokusio mango; 3–4 pomidorų; 200 g virtų bolivinių balandų; 2–3 šaukštų smulkintų SPILVA marinuotų uoginių paprikų; 1 pakelio KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių; 4–5 šaukštų OBELIŲ linų sėmenų ir rapsų aliejaus; 2 šaukštų žaliosios citrinos sulčių; Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų su druska; 2–3 šaukštų DOBILO ekologiškos grietinės; Žiupsnelio KOTANYI malto kumino; Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros
1 saujos kalendrų lapelių.

20-30 min.
4-6 asmenims
Risotto su kale lapiniais kopūstais ir triušienos dešrelėmis
Risotto su kale lapiniais kopūstais ir triušienos dešrelėmis

Mums reikės: 180 g Carnaroli ryžių; 10 didelių kale kopūstų lapų; 2-3 šviežios triušienos dešrelės; 1/2 skiltelės česnako; aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus pagal skonį; 3 šaukštai tarkuoto Parmigiano Reggiano; 500 ml daržovių sultinio

45 min.
2-4 asmenims
Traškūs žydiški bulviniai blynai
Traškūs žydiški bulviniai blynai

Mums reikės: 150 ml sviesto skonio aliejaus; 250 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių; 4 bulvių; 1 svogūno; 100 g poro; 2 šaukštų bulvių krakmolo; 2 kiaušinių; 1 saujos petražolių; 4–5 šaukštų keturių skonių padažo Ranch; Žiupsnelio druskos; Žiupsnelio juodųjų pipirų

20–30 min.
3-4 asmenims
Neatsivalgomos picos, kurios patiks ir vaikams
Neatsivalgomos picos, kurios patiks ir vaikams

Mums reikės: 3 picų tešlos; Žiupsnelio raudonėlio; 2–3 šakelių šviežių rozmarinų; Žiupsnelio kmynų; 1 mėlynojo svogūno; 1 obuolio; 1 saujos vyšninių pomidorų; 2 skiltelių česnako; 50 g saulėje džiovintų pomidorų aliejaus; 250 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių; 4–5 šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų padažo Klasikinis; 2 saujų tarkuoto čederio sūrio; 2 saujų tarkuoto kietojo sūrio; 4–5 ančiuvių; 100 g mocarelos sūrio

60min.
4 asmenims
Karamelizuotų dešrelių ir lęšių užkandis
Karamelizuotų dešrelių ir lęšių užkandis

Mums reikės: 1 svogūno; 1 šakelės šviežio rozmarino; ½ saujos šviežių kalendrų; 3 skiltelių česnako; 1 aitriosios paprikos; 250 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių; 4 šaukštų alyvuogių aliejaus; 200 g virtų lęšių; Žiupsnelio druskos; Žiupsnelio aitriųjų paprikų; 2 šaukštų garstyčių-medaus padažo; 100 ml nealkoholinio alaus; 1 g malto imbiero; 2 g kumino; 2 g rūkytos paprikos miltelių; 30 g skrudintų Panko džiūvėsėlių; ½ saujos builio lapelių

45 min.
2 asmenims
Bandelės su triušienos dešrelėmis
Bandelės su triušienos dešrelėmis

Mums reikės: Pakuotė brioche plėšomų bandelių; 250 g Kitchen me triušienos dešrelių; Šiek tiek kreminio sūrio; Didelė sauja tarkuoto sūrio ; Keli marinuoti agurkėliai

60min.
4 asmenims
Sriuba su triušienos dešrelėmis
Sriuba su triušienos dešrelėmis

Mums reikės: 250 g Kitchen me triušienos dešrelių; 2 litrų daržovių sultinio; poros morkų; poros bulvių; poros šaukštų ryžių; stiebo saliero; džiovintų voveraičių

45 min.
4 asmenims
Triušienos dešrelės su kale kopustu ir avinžirniais
Triušienos dešrelės su kale kopustu ir avinžirniais

Mums reikės : 250 g Lapino puota triušienos dešrelių; 1 smulkiai pjaustytas svogūnas; 2 skiltelės smulkiai pjaustyto česnako; Skardinė avinžirnių; Čili pipirų dribsnių; 1 a.š. volčesterio padažo; 1 v.š. citrinos sulčių; Didelė sauja kale kopūstų; 1 v.š. alyvuogių aliejaus.

45 min.
2 asmenims
IŠVYKOS BANDELĖS
IŠVYKOS BANDELĖS

Mums reikės: MANTINGA bemielė sluoksniuota tešla; tarkuotas parmezano sūris; kiaušinio plakinys; 250 g šviežios triušienos dešrelės KITCHENME; druska, pipirai, sezamo sėklos

60min.
4 asmenims
Šventiškas kalakutienos kepsnys su triušienos dešrelėmis
Šventiškas kalakutienos kepsnys su triušienos dešrelėmis

Mums reikės: 100 g poro; 2 valgomųjų svogūnėlių; 3 skiltelių česnako; 1 saujos šalavijo; 250 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių; 2 riekelių TOSTE skrudinimo duonos Ruginė; Žiupsnelio aitriosios paprikos dribsnių; Žiupsnelio druskos;  Žiupsnelio juodųjų pipirų; 1 ½ kg kalakutienos filė; 3 šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų padažo Be krakmolo; 400 g šaltai rūkytos šoninės

60min.
4 asmenims
Garuose ruoštos triušienos dešrelės, brokolių piure
Garuose ruoštos triušienos dešrelės, brokolių piure

Mums reikės: 250 g KITCHEN me šviežių triušienos dešrelių; Brokolių piurei: 400 g brokolių žiedynų; 100 ml kokosų grietinėlės; Žiupsnelio prieskoninių žolelių; Žiupsnelio druskos.

 

15 min.
2 asmeniui
Triušiena ir pistacijomis įdaryta kalakutienos krūtinėlė
Triušiena ir pistacijomis įdaryta kalakutienos krūtinėlė

Mums reikės: 2 svogūnų; 100 g rūkyto kiaulienos kumpio; 100 g GOURMET WORLD sūrio Mozzarella di Bufala; 200 g pistacijų; 100 g špinatų; 100 g ŽEMAITIJOS PIENO sviesto; 250 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių; 1 kalakutienos filė; 2 pakelių GREENFIELD juodosios arbatos; 3 stiklinių vandens; 1 šaukšto miltų

Žiupsnelio KOTANYI druskos; Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

 

45 min.
2 asmenims
Pica su triušienos dešrelėmis
Pica su triušienos dešrelėmis

Mums reikės: 250 g Šviežių Kitchen me triušienos dešrelių ; kelios juostelės rūkytos šoninės; mėgstamo picos pagrindo ; alyvuogių aliejaus; didelė sauja tarkuoto ; džiovinti raudonėliai; špinatai; 

60min.
4 asmenims
Daržovių ir triušienos dešrelių troškinys
Daržovių ir triušienos dešrelių troškinys

Mums reikės: 250 g KITCHEN me šviežių triušienos dešrelių ; ½ vid. dydžio morkos; 1 svogūno;  80 g žaliųjų žirnelių ankščių; prieskoninių žolelių; druskos;  graikinių riešutų aliejaus (kepimui);  ½ stiklinės vandens; garnyrui - mėgstamų šviežių daržovių

15 min.
2 asmenims
Troškintos triušienos dešrelės su pankoliais ir cukinijom
Troškintos triušienos dešrelės su pankoliais ir cukinijom

Mums reikės: 10 triušienos dešrelių ; 2 pankoliai; 1 cukinija; 2 saliero stiebai; 10 vyšninių pomidorų; 1 v.š. alyvuogių aliejaus; 1 a.š. pankolio sėklų; 2 v.š. pomidorų pastos; 2 šalotiniai svogūnai; 1 skiltelė česnako; 250 ml vištienos sultinio; Pora šakelių čiobrelio

30 min.
2 asmenims
Triušienos dešrelės su kalafioro “ryžiais”
Triušienos dešrelės su kalafioro “ryžiais”

Mums reikės: 250 g šviežių triušienos dešrelių; 1 indelio kokosų minkštino gėrimo (riebumas 11-13%); Pusės kalafioro; 1 v.š. kokosų aliejaus; Svogūno laiškų; 2 raudonosios paprikos (vidutinio dydžio); Bazilikų ir česnakų prieskonių mišinio; Džiovintų bazilikų; Druskos

45 min.
3 asmenims
BULVIŲ IR MORKŲ JUOSTELĖS SU TRIUŠIENOS DEŠRELĖMIS
BULVIŲ IR MORKŲ JUOSTELĖS SU TRIUŠIENOS DEŠRELĖMIS

Mums reikės: 4 didesnės bulvės ; 2 morkos ; 1 pakelis triušienos dešrelių ; 5 v.š. alyvuogių aliejaus ; Druska, pipirai, česnakų granulės 

45 min.
2 asmenims
Itališki pyragėliai Milžinai (čeburekų pusbroliai)
Itališki pyragėliai Milžinai (čeburekų pusbroliai)

Mums reikės: Tešlai: 350 g miltų; Žiupsnelio cukraus; 3 g DR. OETKER sausų mielių; 2 šaukštų BORGES alyvuogių aliejaus Extra Virgin; 1 stiklinės TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto); Žiupsnelio KOTANYI druskos; Įdarui: 250 gKITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių; ½ svogūno; 1 saujos špinatų; 1 saujos gražgarsčių; 2 stiebelių svogūnų laiškų; 2 šakelių baziliko; 2 skiltelių česnako; 180 g ŽEMAITIJOS PIENO 9 % pusriebės varškės ; 1 šaukšto SUSLAVIČIAUS grūdėtųjų garstyčių; 
3 šaukštų BORGES alyvuogių aliejaus Extra Virgin; Žiupsnelio KOTANYI druskos

90 min.
4 asmenims
Mėsa įdarytos midijos pomidorų padaže
Mėsa įdarytos midijos pomidorų padaže

Mums reikės: 500 g midijų; 1 aitriosios paprikos; 4–5 skiltelių česnako; Gabaliuko imbiero šaknies; 1 vidutinio svogūno; 5–6 įvairių pomidorų; 1 pakelio KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių; Ryšulėlio petražolių ; Šlakelio alyvuogių aliejaus ; 
Žiupsnelio DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus; 1 indelio SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažo „Daržovinis“; Jūsų mėgstamos duonelės; KOTANYI druskos; KOTANYI juodųjų pipirų

45 min.
4 asmenims
Neatsivalgomas bulvių šimtalapis
Neatsivalgomas bulvių šimtalapis

Mums reikės: 1 vidutinio svogūno; 4–5 marinuotų agurkėlių; 2 skiltelių česnako; 1 ryšulėlio svogūnų laiškų; 1 ryšulėlio kalendrų; 5–6 bulvių ; 1 pakelio KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių ; 200 g sviesto; Žiupsnelio druskos; Žiupsnelio juodųjų pipirų

Greiti, orkaitėje kepti čeburekai tarsi pyragėliai
Greiti, orkaitėje kepti čeburekai tarsi pyragėliai

Mums reikės: Įdarui: ½ svogūno; 1 saujos kalendrų arba petražolių; 2 skiltelių česnako (nebūtinai); 250 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių; Žiupsnelio pipirų mišinio  Tešlai: 1 stiklinės riebesnio kefyro; 1 šaukštelio cukraus; 1 šaukštelio valgomosios sodos; 1 šaukštelio jogurto arba grietinės; 1 šaukšto  “ margarino „Kepiniams; 1½ stiklinės miltų; Žiupsnelio druskos; Patiekimui: 1 šakelės kalendros arba baziliko; 5 šaukštų grietinės arba jogurto; 5 šaukštų žaliųjų žirnelių (taip pat galima naudoti pomidorus arba marinuotus agurkėlius); 1 saujos sultenių arba špinatų lapų

60 min.
4 asmenims
Gardūs dešrainiai su triušienos dešrelėmis
Gardūs dešrainiai su triušienos dešrelėmis

Mums reikės: 250 g Kitchen me triušienos dešrelių; 4 dešrainių bandelių; Šaukšto majonezo; Pomidorų padažo; Garstyčių; Mėgstamų priedų

30 min.
2 asmenims
Triušienos dešrelės su grikiais ir daržovėmis
Triušienos dešrelės su grikiais ir daržovėmis

Mums reikės: 250g Kitchenme triušienos dešrelių; 1 didelė morka; Stiklinė virtų grikių; 70 g pievagrybių; 5cm poro baltos dalies; 1 šaukštas pesto padažo; 2 š.alyvuogių aliejaus tinkamo kepimui; Druskos; Petražolių ir svogūnų laiškų; Rukolos, vyšninių pomidoriukų pateikimui

30 min.
2 asmenims
Grill dešrelės
Grill dešrelės

Mums reikės: 250 g Triušienos dešrelių; mėgiamų salotų; mėgiamų daržovių; 

30 min.
2 asmenims
Triušienos dešrelės su sviestiniu česnakiniu petražolių padažu
Triušienos dešrelės su sviestiniu česnakiniu petražolių padažu

Mums reikės: 250 g Kitchen me triušienos dešrelių; 4 v.š. sviesto; 2 skiltelių česnako; ryšulėlio petražolių; brokolių; 1/2 a.š. kmynų; druskos, pipirų, citrinos sulčių; čili dribsnių. 

45 min.
4 asmenims
TIESIAI IŠ ORKAITĖS – TRIUŠIENOS DEŠRELĖS SU GAUSA DARŽOVIŲ
TIESIAI IŠ ORKAITĖS – TRIUŠIENOS DEŠRELĖS SU GAUSA DARŽOVIŲ

Mums reikės: KITCHENme triušienos dešrelių (250g); 0,5kg mažųjų bulvyčių; 1 raudonos saldžiosios paprikos; 2vnt. raudono svogūno; Skiltelės česnako; Alyvuogių aliejaus; Druskos, pipirų;  Arbatinio š. bazilikų SANTA;  MARIA; Arbatinio š. rozmarinų SANTA MARIA; Arbatinio š. čiobrelių SANTA MARIA; Stiklinės balto sauso vyno

30 min.
2 asmenims
Angliški pusryčiai su triušienos dešrelėmis
Angliški pusryčiai su triušienos dešrelėmis

Mums reikės: 250 g Kitchenme triušienos dešrelių; kiaušinių; pomidorų; šoninės; pomidorų; virtų pupelių pomidorų padaže (galima gamintis namuose arba pirkti konservuotas); žalumynų; duonelių be gliuteno

45 min.
2 asmenims
Triušienos dešrelės su šviežiomis daržovėmis
Triušienos dešrelės su šviežiomis daržovėmis

Mums reikės: 250 g šviežių triušienos dešrelių; Ghee sviesto (kepimui); Šviežių daržovių salotoms: pomidorų, žirnių daigų, baziliko, krapų.

15 min.
2 asmenims
Unikalūs dešrainiai ir sultingi jų įdarai
Unikalūs dešrainiai ir sultingi jų įdarai

Mums reikės: 1 didelio pomidoro; 100 g ananaso; Ryšulėlio kalendros; 1 nedidelės aitriosios paprikos; 100 g pekino kopūsto; 1 šaukšto nerafinuoto cukranendrių cukraus; 1 šaukšto obuolių acto; 2 KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių; BASSO purškiamo ypač tyro alyvuogių aliejaus; 

4–5 šaukštų BBQ padažo su juodaisiais česnakais; 3 gurmaniškų dešrainių bandelių; Šakelės mėtų; Šakelės šviežio raudonėlio; Šakelės bazilikų; Žiupsnelio druskos; Žiupsnelio juodųjų pipirų

45 min.
2 asmenims
Triušienos dešrelės su kukurūzų salsa
Triušienos dešrelės su kukurūzų salsa

Mums reikės: 250 g Kitchen me  šviežių triušienos dešrelių; 1 v.š. aliejaus; 3-4 v.š. barbekiu padažo; 1 skardinės konservuotų baltų pupelių; 1 skardinės konservuotų kukurūzų; 1/2 nedidelio mėlynojo svogūno; Saujos kalendros lapelių

30 min.
2 asmenims
Dešrainiai su trumų glazūra glazūruotomis triušienos dešrelėmis
Dešrainiai su trumų glazūra glazūruotomis triušienos dešrelėmis.

Mums reikės: 250g  (~5vnt) KitchenMe triušienos dešrelių; 5vnt nedidelių prancūziškų bandelių; 1 šaukštas medaus; 1 šaukštas trumų aliejaus; 5 šaukštai vandens; 1 šaukštelis sviesto; 0,5 šaukštelio grūstų juodųjų pipirų; 1 šaukštas aliejaus kepimui; 4 šaukštai garstyčių; 4 šaukštai majonezo+ sauja bazilikų ir viską sublendinti, kad gautųsi žalias, bazilikų skonio majonezas; 4 riekelės čederio sūrio; Salotų lapų; Šviežio agurko ir kitų norimų priedų : ridikėlių daigų, svogūnų džemo, marinuotų aitriųjų paprikų…

30 min.
3 asmenims
Rūkytos triušienos dešrelės
Rūkytos triušienos dešrelės

Mums reikės: 250 g Kitchenme triušienos dešrelių; 4 bulvių su lupena; 0,5 a.š. rūkytos paprikos miltelių; 0,25 a.š. kumino; 0,5 a.š. kaliandros; 1-2 skiltelės česnako ; rūkytos druskos; 50g sviesto;  2 šaukštai alyvuogių aliejaus; šakelė rozmarino; 2 svogūnai; 0,5 mažos cukinijos.

60min.
4 asmenims
ENGLISH BREAKFAST SU GERIAUSIOMIS DEŠRELĖMIS IR VISKUO, KAS PRIKLAUSO
ENGLISH BREAKFAST SU GERIAUSIOMIS DEŠRELĖMIS IR VISKUO, KAS PRIKLAUSO

Mums reikės: 250 g Šviežios triušienos dešrelės KITCHENme; Šviežios čiabatos bandelės ;  GLOBUS pupelės pomidorų padaže;  BIOVELA bekonas; Pomidoriukai su šakelėmis; Pievargybiai; Laimingų vištų kiaušiniai

30 min.
2 asmenims
ĮPRASTA IR SVEIKESNĖ DEŠRAINIŲ VERSIJA
ĮPRASTA IR SVEIKESNĖ DEŠRAINIŲ VERSIJA

Mums reikės: 250 g  Šviežios triušienos dešrelės KITCHENme;  Dešrainių bandelės Vilniaus duona;  Gvakamolei: avokado, žaliųjų citrinų sulčių, pomidorų, šviežios kalendros, druskos; pipirų;  Daržovių salsai: raudonosios paprikos, agurko, pomidorų, kalendros, druskos, pipirų, alyvuogių aliejaus, truputis citrinų sulčių; Romaine salotos; Kepintų svogūnų; 

30 min.
2 asmenims
Triušienos mėsainiai su pelėsiniu sūru ir balzamiko majonezu
Triušienos mėsainiai su pelėsiniu sūru ir balzamiko majonezu

Mums reikės: 2 triušienos maltinių; 1 v.š. aliejaus; 1 pomidoro; 2 v.š. mėlynojo pelėsio sūrio; 2 burgerių bandelių; Gabalėlio sviesto; 1 v.š. majonezo; Balzamiko acto, pagal skonį; Salotų ir mėlyno svogūno patiekimui

45 min.
2 asmenims
Neatsivalgomas troškinys su grybais, daržovėmis ir dešrelėmis
Neatsivalgomas troškinys su grybais, daržovėmis ir dešrelėmis

Mums reikės: 250 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių; 150 g vyšninių pomidoriukų; 150 g apvirtų šparaginių pupelių; 1 svogūno; Nedidelio gabaliuko imbiero šaknies; 2–3 skiltelių česnako; 150 g PHILADELPHIA šviežio sūrio „Original“; 150 g rudųjų pievagrybių; 1 pakelio prieskonių „TomKha“; Žaliosios citrinos; Ryšelio kalendrų; 1–2 aitriųjų paprikų

45 min.
4 asmenims
Daržovių keksiukai su dešrelėmis
Daržovių keksiukai su dešrelėmis

Mums reikės: 400 g sluoksniuotos tešlos; 200 g cukinijos; 200 g paprikos; 300 g batatų; 200 g brokolių; 300 g morkų; 100 g svogūnų; 3 skiltelių česnako; 400 g KITCHEN ME triušienos dešrelių; 300 g natūralaus jogurto; 200 g trintų pomidorų padažo; 3 kiaušinių; 15 g kario; 15 g paprikos miltelių15 g žolelių prieskonių mišinio; Druskos; Pipirų

50 min.
4 asmenims
Klasikinis dešrainis su kopūstais
Klasikinis dešrainis su kopūstais

Mums reikės: 1 pak. KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių; 2 raudonųjų svogūnų; 3 skiltelių česnako; 1 šaukšto sviesto; Šlakelio aliejaus; 1 šaukšto rudojo cukraus; ¼ stiklinės raudonojo vyno acto; ⅓ stiklinės kečupo

Šviežiai grūstų juodųjų pipirų; Druskos; 4 dešrainių bandelių; 4 šaukštų garstyčių; 200 g raugintų kopūstų

 

30 min.
2 asmenims
Triušienos dešrelės su bulvių koše ir pelėsiniu sūriu bei obuolių ir pelėsinio sūrio salotomis
Triušienos dešrelės su bulvių koše ir pelėsiniu sūriu bei obuolių ir pelėsinio sūrio salotomis

Mums reikės: 250 g triušienos dešrelių ( naudojau „Kitchen me“ ); 600 g bulvių; 120 ml pieno; 100 g pelėsinio sūrio ( naudojau „Gorgozola“ ); 50 g sviesto; Patiekimui: lydyto sviesto; žiupsnelio pipirų; krapų, petražolių ar kitų žalumynų; pelėsinio sūrio Salotoms: 660 g pekino kopūsto; 100 g pelėsinio sūrio ( arba pagal norus ); 2 vidutinės morkos; 2 obuoliai; 40 g saulėgrąžų ( arba pagal norus ); majonezo; žiupsnelis pipirų; žiupsnelis česnakų granulių



 

30 min.
2 asmenims
„Škotiški“ kiaušiniai arba kiaušiniai „marškinėliuose“
„Škotiški“ kiaušiniai arba kiaušiniai „marškinėliuose“

Mums reikės: 2x250 g  dėžučių Kitchen me triušienos dešrelių; 10 putpelių kiaušinių; 3 kiaušinių; Stiklinės miltų; Stiklinės maltų džiūvėsėlių; Aliejaus virimui. 

45 min.
4 asmenims
Kai skoniai dera tarpusavyje, ir nieko nei pridėsi, nei atimsi!
Kai skoniai dera tarpusavyje, ir nieko nei pridėsi, nei atimsi!

Mums reikės: 250 g. 'Kitchen me' šviežių triušienos dešrelių; Bulvių košei: 3 vidutinės bulvės; 3 dideli batatai; 200 ml. 12% rieb. grietinėlės; 20 g. sviesto; druska. Salotoms: kale kopūsų lapų; morka; poras; sauja džiovintų spanguolių; šaukštas majonezo, riekelė citrinos, šaukštelis medaus. 

 
 
45 min.
2 asmenims
Triušienos dešrelių ir krevečių vėrinukai
Triušienos dešrelių ir krevečių vėrinukai

Mums reikės: 250 g dėžutės Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; Kelių tigrinių krevečių; Keletos mažų bulvyčių;  Keletos mini morkyčių; Druskos, pipirų, kmynų; 2-3 skiltelių česnako; Aliejaus kepimui;Žalumos, „Cherry“ pomidoriukų. 

45 min.
2 asmenims
Ypatingasis mėsainis su vienu saldžiai gardžiu ingredientu
Ypatingasis mėsainis su vienu saldžiai gardžiu ingredientu

Mums reikės: 2 KITCHEN ME triušienos maltinių mėsainiams; Žiupsnelio SANTA MARIA prieskonių Curry Mango; ½ žaliosios citrinos sulčių; Šlakelio alyvuogių aliejaus; Žiupsnelio SANTA MARIA akmens druskos; Žiupsnelio SANTA MARIA juodųjų pipirų Tellicherry; 1 mango; 1 raudonojo svogūno; raškių džiovintų svogūnų; 50 g korėjietiškų morkų; Brioche bandelių mėsainiams; Įvairių skonių BBQ padažų; Kelių šviežių KIETAVIŠKIŲ salotų lapų

45 min.
2 asmenims
Skaniausias padažas prie triušienos dešrelių
Skaniausias padažas prie triušienos dešrelių

Mums reikės: 2 keptų obuolių; 250 g KITCHEN ME triušienos dešrelių; Šlakelio alyvuogių aliejaus; Kelių šaukštų Suslavičiaus pomidorų padažo; Žiupsnelio DANSUKKER rudojo cukraus; Žiupsnelio SANTA MARIA akmens druskos; Žiupsnelio Tellicherry juodųjų pipirų; „Brioche“ bandelių; Mėgstamų žolelių

30 min.
2 asmenims
Makaronų-kriauklelių apkepas
Makaronų-kriauklelių apkepas

Mums reikės: 250 g didelių makaronų-kriauklelių (conchighlioni); 250 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių; 200 g mocarelos; 50 g tarkuoto kietojo sūrio; Padažui: 1 šaukštelio paprikų dribsnių (arba pagal skonį); Aliejaus (kepti); 1 svogūno; 1 skiltelės česnako; 1 stiklainio Suslavičiaus trintų pomidorų padažo „Daržovinis“; 1 šaukšto saulėje džiovintų pomidorų pesto; Po šaukštelį džiovinto raudonėlio ir džiovinto baziliko; Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų.

70 min.
2 asmenims
TRIUŠIENOS MALTINIAI SU PIEVAGRYBIŲ TRAŠKUČIAIS IR GAIVIOMIS SALOTOMIS
TRIUŠIENOS MALTINIAI SU PIEVAGRYBIŲ TRAŠKUČIAIS IR GAIVIOMIS SALOTOMIS

Mums reikės: 600 g (4 vnt,) "Kitchen me" triušienos maltinių "mėsainiams"; 200 g rudųjų pievagrybių; 1 jaunos cukinijos; gabalėlio ilgojo agurko arba 2-3 trumpųjų agurkėlių; 6 ridikėlių; šlakelio citrinos sulčių; šlakelio alyvuogių aliejaus; druskos, maltų juodųjų pipirų; Padažui: 2-3 a.š. majonezo; 0,5-1 a.š. krienų; žiupsnelio druskos.

45 min.
2-4 porcijoms:
Daržovių ir triušienos maltinio pita
Daržovių ir triušienos maltinio pita

Mums reikės: KITCHEN me triušienos maltinių „MĖSAINIAMS 300 g (1 pakuotė); 2 vnt.pitos duonelės; 1 pomidoro; 1 agurko; 2 didelių salotos lapų (arba keletas mažesnių); žiupsnelis spindulinių pupuolių (naudojau ŽALI ŽALI); Šviežių petražolių (pagal poreikį); Ghi sviesto (pagal poreikį)

10 min.
2 asmenims
Šviežių kopūstų sriuba su frikadelėmis visai šeimai – ir vos iš 5 ingredientų
Šviežių kopūstų sriuba su frikadelėmis visai šeimai – ir vos iš 5 ingredientų

Mums reikės: 1 svogūno; 250 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių; 1 vid. dydžio morkos; 200 g KIETAVIŠKIŲ vyšninių pomidoriukų; 400 g šviežio kopūsto; Žiupsnelio druskos; Alyvuogių aliejaus (kepti)

 

50 min.
3-4 porcijos
PICA KEPTUVĖJE SU TRIUŠIENA
PICA KEPTUVĖJE SU TRIUŠIENA

Mums reikės: 250 g Kitchen me triušienos dešrelių; 20 g miltų; 2 šaukšteliai cukraus; 1 šaukštelis druskos; 1/2 šaukštelio sausų mielių; 200 ml šilto vandens; 400 ml konservuotų trintų pomidorų; 150 g mocarelos sūrio (forminio ar tarkuoto, bet ne itališko stiliaus sūrio burbulų); kelios šakelės šviežio rozmarino; 4 skiltelės česnako; 1 šaukštelis džiovinto raudonėlio; kelios šakelės šviežių petražolių; 5-6 šaukštai alyvuogių aliejaus; Karamelizuotų svogūnų ingredientai; 700 g neluptų svogūnų; 70 g cukraus; 50 g balzamiko acto; šiek tiek druskos ir pipirų

90 min.
3-4 asmenims
Mini taco dešrainiai su pančeta
Mini taco dešrainiai su pančeta

Jums reikės: 250 g. triušienos dešrelių Kitchen_me; Druskos, pipirų; 50 g bri sūrio; 1 mažo prancūziško batono; 80 g aviečių majonezo; 1­5 g špinatų lapelių; 100 g braškių.

40 min.
1 porcija
Atviras dešrainis su keptu bri sūriu ir braškėmis
Atviras dešrainis su keptu bri sūriu ir braškėmis

Jums reikės: 250 g. triušienos dešrelių Kitchen_me; Druskos, pipirų; 50 g bri sūrio; 1 mažo prancūziško batono; 80 g aviečių majonezo; 1­5 g špinatų lapelių; 100 g braškių.

40 min.
1 porcija
Dešrainis su keptu vytintu Parmos kumpiu ir meliono salsa
Dešrainis su keptu vytintu Parmos kumpiu ir meliono salsa

Jums reikės:  2x 250 g. triušienos dešrelių Kitchen_me; Druskos, pipirų; 1 juostelės vytinto Parmos kumpio; 1 dešrainio bandelės; 30 g romaninių salotų lapų; 100 g meliono salsos; ¼ mėlynojo svogūno; 5 g kalendros.

40 min.
1 porcija
Glazūruotos triušienos dešrelės su šonine
Glazūruotos triušienos dešrelės su šonine

Jums reikės: 250 g. triušienos dešrelių Kitchen_me; 18 šviežios arba rūkytos šoninės juostelių; 6 v.š. vorčesterio padažo; 1,5 v.š. medaus; kelios šakalės šalavijo.

60 min.
4 porcijos
GRILINTOS TRIUŠIENOS DEŠRELĖS SU ŠVIEŽIOMIS BULVYTĖMIS IR GAIVIOMIS SALOTOMIS
GRILINTOS TRIUŠIENOS DEŠRELĖS SU ŠVIEŽIOMIS BULVYTĖMIS IR GAIVIOMIS SALOTOMIS

Jums reikės: 250 g. triušienos dešrelių Kitchen_me; 8-10 vnt. nedidelių šviežių bulvyčių; 2 lauro lapelių; 6 juodųjų pipirų; druskos; salotoms: 3 vnt. šviežių agurkėlių; 6 vnt. ridikėlių; 2 skiltelių česnako; 2 v.š. grietinės arba graikiško jogurto; žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų; druskos, maltų juodųjų pipirų.

25 min.
2 porcijos
Užkandis su triušienos dešrelėmis
Užkandis su triušienos dešrelėmis

Jums reikės: 250 g. triušienos dešrelių Kitchen_me; 1 Romaninė salota; 1 agurkas; 2 pomidorai; 2 raudoni svogūnai; Keli svogūnų laiškai; 1 saujelė rukola; Šlakelis aliejaus, kepimui. Padažui: 1 v. š. graikiško jogurto; 1 v. š. majonezo; 2 skiltelės česnako; 1 šlakelis citrinos sulčių; 1 a. š. džiovinto raudonėlio; 0,5 a. š. garstyčių; Žiupsnis druskos. Svogūnų marinatui:0,5 citrinos sulčių; 1 a. š. cukraus; žiupsnis juodųjų pipirų; žiupsnis druskos.

25 min.
6 porcijos
Vienos keptuvės pusryčiai
Vienos keptuvės pusryčiai

Jums reikės: 250 g. triušienos dešrelių Kitchen_me; 1 sauja parūkyto kiaulienos kumpio; 1/2 skardinės smulkintų pomidorų; 1/2 skardinės baltųjų pupelių; 2 kiaušiniai; 1/2 a. š. čili dribsnių; 1/2 a. š. paprikos prieskonių; Juodųjų pipirų; Petražolių; alyvuogių aliejaus kepimui.

60 min.
4 porcijos
Bulvių koše užkeptos triušienos dešrelės
Bulvių koše užkeptos triušienos dešrelės

Jums reikės: 2 x 250 g Kitchen me šviežios triušienos dešrelių; 2 svogūnai; 1 morka; 150 ml mėsos sultinio; 5 bulvės; 50 g sviesto; 50 g fermentinio sūrio; pagal skonį druskos; pagal skonį maltų pipirų; rozmarino kelios šakelės; aliejaus kepimui.

60 min.
4 porcijos
Kaip greitai pagaminti šeimai pietus per 15 min.
Kaip greitai pagaminti šeimai pietus per 15 min.

Jums reikės: 250 g šviežių triušienos dešrelių (naudojau „Kitchenme“ produkciją); spalvoti makaronai; šviežių daigelių; 1 pomidoras

50 min.
3 porcijos
Daržovių troškinys su triušienos dešrelėmis
Daržovių troškinys su triušienos dešrelėmis

Jums reikės: 250 g šviežių triušienos dešrelių (naudojau „Kitchenme“ produkciją); 6 bulvės; 3 morkos; 1 svogūnas; 2 skiltelės česnako; 1 v. š. sviesto; Šlakelis aliejaus; ¼ baltagūžio kopūsto; 0,5 l daržovių sultinio; Žiupsnis druskos; Žiupsnis maltų juodųjų pipirų. 

50 min.
3 porcijos
KUKURŪZINIS PAPLOTĖLIS SU GĖRYBĖMIS
KUKURŪZINIS PAPLOTĖLIS SU GĖRYBĖMIS

Jums reikės: Paplotėliui: 1 stiklinės kukurūzų miltų; 1 stiklinės spelta miltų; 1 kiaušinio; apie 1/2 stiklinės vandens; žiupsnelio druskos; 1 šaukštelio kepimo miltelių Ant paplotėlio: keli šaukštai alyvuogių aliejaus; keli šaukštai pomidorų padažo; 
1/2 jaunos cukinijos; 1/2 paprikos; tarkuoto sūrio (rinkomės ,,Džiugą”); šviežių triušienos dešrelių iš Kitchenme; saujelė saulėgrąžų, moliūgų sėklyčių su kedrų riešutais; kuokštelis saulėgrąžų daigų iš Žali žali , žiupsnelis Viduržemio regiono žolelių prieskonių

50 min.
2 porcijos
Idėja šeimos pietums : kietagrūdžiai makaronai su triušienos dešrelėmis
Idėja šeimos pietums : kietagrūdžiai makaronai su triušienos dešrelėmis

Jums reikės: 250 g kietagrūdžių kviečių makaronų; 200 g šaldytų žirnelių ir morkų mišinio; 1 dėžutė (250 g) šviežių triušienos dešrelių; 1 mažas svogūnas (nebūtina); 2 šaukštai aliejaus kepti; žiupsnelis druskos; žiupsnis saldžiosios paprikos miltelių.

50 min.
2 porcijos
ANGLIŠKI PUSRYČIAI | 2 VARIANTAI: SVEIKAS VS THE BEST
ANGLIŠKI PUSRYČIAI | 2 VARIANTAI: SVEIKAS VS THE BEST

Jums reikės: Vienai sočiai porcijai THE BEST reikės: Aliejaus kepimui | Geriausia - ghee; 2 kiaušinių; Druskos, pipirų; Keleto “Kitchen Me” triušienos dešrelių; 2 plonai pjaustytos šoninės gabalėlių; 1 Portabella grybo | Galite naudoti pievagrybius; Keleto vyšninių pomidorų; 1/2 avokado; 1 mikštos bandelės / duonelės; 100 g. konservuotų pupelių pomidorų padaže; 1 v.š. majonezo; 1 a.š. garstyčių; Šviežio baziliko lapelių; Vienai sočiai porcijai SVEIKAI reikės: Aliejaus kepimui | Geriausia - ghee; 2 kiaušinių; Druskos, pipirų; Keleto “Kitchen Me” triušienos dešrelių; 1 Portabella grybo | Galite naudoti pievagrybius; Keleto vyšninių pomidorų; 1/2 avokado; 1 viso grūdo miltų ruginės duonos su sėklomis gabalėlio; 100 g. konservuotų pupelių pomidorų padaže; Šviežio baziliko lapelių.

50 min.
2 porcijos
Pyragas su triušienos dešrelėmis
Pyragas su triušienos dešrelėmis

Jums reikės: 250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 1 pakelis bemielės tešlos; aliejaus; 1 vnt. kiaušinis.

50 min.
4-5 porcijos
Triušienos dešrelės su daržovėmis
Triušienos dešrelės su daržovėmis

Jums reikės: 250 g Kitchen me triušienos dešrelių; 4 vnt. diddžiųjų smidrų; Briuselio kopūstų; 0,5 vnt. avokodo; romaninės salotos lapų; ridikėlių daigų; 0,5 vnt. agurko; 2 v.š. natūralaus jogurto; Ghee sviesto kepimui; druskos ir pipirų.

15-20 min.
2-porcijos
 Daržovių ir šviežių triušienos dešrelių vėrinukai
Daržovių ir šviežių triušienos dešrelių vėrinukai

Jums reikės: 1 dėžutės (250 g) triušienos dešrelių; 1/2 jaunos cukinijos, 1/2 norimos spalvos paprikos, 1 raudonojo svogūno, 6-8 pievagrybių, apie 12 bambukinių iešmelių, šlakelio aliejaus kepimui.

15-20 min.
2-3 porcijos
Dešrainis su triušienos dešrelėmis
Dešrainis su triušienos dešrelėmis

Mums reikės: 250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 4 vnt. bandelių dešrainiams; 1 v.š alyvuogių aliejaus; 150 g kopūstas; 1 vnt. paprika; 1 vnt. mažas svogūnas; 1 vnt. morka; druska; 2 v.š. sojos padažas; medus; 1 a.š. actas; 2 v.š. sojos padažas (glazūrai); 1 a.š. medus (glazūrai); 1 v.š. sezamo sėklos; 2 v.š. majnezas.

15 min.
2 porcijos
Vienos skardos vakarienė
Vienos skardos vakarienė

Mums reikės:  3 didelių bulvių; 2 morkų; 2 paprikų; 2 kukurūzų burbuolių; Didelės saujos šparaginių pupelių; Didelės saujos žirnių ankščių; 500 g. aukščiausios kokybės dešrelių – naudojau “Kitchen Me“ šviežias triušienos dešreles, nes sudėtyje nieko daugiau – tik triušiena ir natūralūs prieskoniai; 2 v.š. alyvuogių aliejaus; 4 skiltelių česnako; 1/2 a.š. druskos; 1/4 a.š. pipirų; 1 a.š. kmynų; 1 a.š. maltos paprikos; šviežių petražolių.

30 min.
4 porcijos
Triušienos dešrainis su mango ir ananasų salsa
Triušienos dešrainis su mango ir ananasų salsa

Mums reikės:  250 G Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 3 bandelės dešrainiams; 1 a.š. garstyčio ir medaus padažo; 1 a.š. česnakinio padažo; 60 g marinuotų mini agurkėlių; 3 griežinėliai marinuoto ananaso;  3 puselės marinuoto mango vaisių; sultenių; žirnių daigų; porų daigų; kokosų aliejaus dešrelių kepimui.

30 min.
3 porcijos
Triušienos dešrainis su šonine
Triušienos dešrainis su šonine

Mums reikės:  250 g KITCHEN me šviežių triušienos dešrelių3 bandelės dešrainiams; 80 g šaltai rūkytos pjaustytos kiaulienos šoninės; 1 arb.šaukštelis garstyčių ir medaus padažo; 1 arb.šaukštelis česnakinio padažo; Pagal poreikį – kietojo sūrio; 60 g marinuotų mini agurkėlių; Pagal poreikį – sultenių; Pagal poreikį – žirnių daigų; Pagal poreikį – saulėgrąžų daigų; Pagal poreikį – porų daigų; Kokosų aliejaus dešrelių kepimui; 30 g marinuotos paprikos.

30 min.
3 porcijos
Triušienos dešrainis kitaip!
Triušienos dešrainis kitaip!

Mums reikės: 250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 3 vnt. bandelių dešrainiams; 1 a.š. garstyčių padažo; 1 a.š. baltojo padažo; 60 g marinuotų mini agurkėlių; 3 griežinėliai marinuoto ananaso; 3 puselės marinuotų kriaušių; 1 vnt. virtas burokėlis; sultenių; žirnių daigų; porų daigų.

30 min.
2 porcijos
Tortilijų užkandukai su triušienos dešrelėmis ir paprika
Tortilijų užkandukai su triušienos dešrelėmis ir paprika

Mums reikės: 6 vnt. (250g) "Kitchen me" triušienos dešreles; 2 lauro lapelių, kelių grūdelių juodųjų pipirų; 3 apvalių tortilijų; 1 raudonosios paprikos; dižono garstyčių; agurkų, pomidorų ar kt.mėgstamų daržovių; Padažui: 3 v.š. tiršto natūralaus skonio jogurto; 3 v.š. majonezo; 2 išspaustų skiltelių česnako; šlakelio išspaustų citrinos sulčių; žiupsnelio šviežiai pjaustytų krapų; druskos.

30 min.
6 porcijos
Sluoksniuotos tešlos bandelės su rozmarinu ir triušiena.
Sluoksniuotos tešlos bandelės su rozmarinu ir triušiena.

Mums reikės:2x 250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 1 pakuotė mielinės sloksniuotos tešlos; 2 vnt. maži svogūnai; 1 v.š. aliejaus; 2 šakelės šviežio rozmarino; 1/2 stiklinės džiuvesėlių; 1 vnt. kiaušinis.

60 min.
6 porcijos
Greiti pietūs. Triušienos dešrelės.
Greiti pietūs.Triušienos dešrelės.

Mums reikės: 250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 4 vnt. bulvės; 150 ml pieno; sviesto; sauja tarkuoto permezano; Salotoms: 1 pakuotė salotų; svogūnų laiškų; švž. krapų; agurko; 2-3 v.š. salotų grietinės 12 %; druskos, pipirų mišinio.

45 min.
2 porcijos
Triušienos dešrelės svogūnų padaže
Triušienos dešrelės svogūnų padaže

Mums reikės: 2x250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių3 dideli svogūnai; 2-3 bulvės; 2-3 saldžios bulvės (batatai); 3 šaukštai sviesto; 3 šaukštai miltų; 2 lauro lapai; 2 šaukštai balzamiko acto; 500 ml jautienos sultinio; šlakelis pieno; šiek tiek druskos ir pipirų; šiek tiek aliejaus; 1 šaukštelis džiovinto rozmarino; 300 g šparaginių pupelių.

30 min.
4 porcijos
Bulgur troškinys su triušienos dešrelėmis
Bulgur troškinys su triušienos dešrelėmis

Mums reikės: 250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 120 g bulgur kruopų; 200 g konservuotų pomidorų; 1/2 vnt. baklažano; 1 vnt. svogūno; 2 skiltelės česnako; 1 vnt. morkos; 1 kubelis jautienos sultinio; 200 ml kokosų grietinėlės; druskos, pipirų.

50 min.
4-5 porcijos
Pavasaris lėkštėje
Pavasaris lėkštėje

Mums reikės: 2x250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 150 g salotų mišinio; 10 vnt. ridikėlių; 20 g sviesto kepimui; druskos, pipirų.

30 min.
2-3 porcijos
Triušienos dešrelės su šonine
Triušienos dešrelės su šonine

Mums reikės: 2x250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 150 g šaltai rūkytos šoninės

30 min.
2-3 porcijos
Makaronų apkepas su triušienos dešrelėmis
Makaronų apkepas su triušienos dešrelėmis

Mums reikės: 250 g Kitchen me šviežių triušienos dešrelių; 250 g makaronų; 2 vnt. raudonųjų paprikų; 1 vnt. svogūnas; 3 skiltelių česnako; 50 g šviežių špinatų; 3 v.š. pomidorų padažo; pjaustytų šviežių petražolių; 50 g fermentinio sūrio; druskos, maltų juodųjų pipirų.

30 min.
4 porcijos
Pietūs per pusvalandį. Šviežios triušienos dešrelės garstyčių ir sviesto padaže
Pietūs per pusvalandį. Šviežios triušienos dešrelės garstyčių ir sviesto padaže

Mums reikės: 2 x 250 g ''Kitchen me'' Šviežių triušienos dešrelių; 2 v.š. sviesto; 2 a.š. garstyčių; druskos, pipirų ir lauro lapų.

20 min.
2 porcijos
Užkandėlės su rykyta triušiena
Užkandėlės su rūkyta triušiena

Mums reikės: 200 g KITCHEN me rūkyto triušo supjaustyto mažais gabalėliais; 186 g kukurūzų traškučių su druska; 125 g kreminio sūrio; agurkų, vyšninių pomidorų, ridikėlių, mėgstamų daigų ;

15 min.
5-6 porcijos
Kitokia ir labai soti kopūstienė
Kitokia ir labai soti kopūstienė

Mums reikės: 1 žiedinio kopūsto, 500 g briuselio kopūstų, 300 g šviežių triušienos dešrelių (rinkomės „Kitchen me“ firmos), 1 svogūno, prieskonių.

15 min.
3-4 porcijos
Pagrobimas
Pagrobimas

Mums reikės: 250 g KITCHEN me švž. triušienos dešrelių; 50 g sviesto; 1 moliūgėlio, riekelės forminės duonos, pagal poreikį migdolų dožlių, pomidorų padažo, krapštukų.

15 min.
2-3 porcijos
Triušienos dešrelės su raugintais kopūstais
Triušienos dešrelės su raugintais kopūstais

Mums reikės: 250 g KITCHEN me švž. triušienos dešrelių; 2 vnt nedidelės bulvės su odele; 300 g rauginti kopūstai.

40 min.
2-3 porcijos
Triušienos dešrelių "Mumijų" receptas
Triušienos dešrelių "Mumijų pirštų" receptas

Mums reikės: 250 g KITCHEN me švž. triušienos dešrelių; 50 g sviesto; 2 vnt lapeliai sluoksniuotos bemielės tešlos.

15 min.
2-3 porcijos
Šartlotės voratinklis
Šartlotės voratinklis

Mums reikės: 250 g KITCHEN me švž. triušienos dešrelių; Agurkas; Mandarinas; Saliero stiebas; Pomidorų padažas

30 min.
2-3 porcijos
Dešrainiai su triušienos dešrelėmis ir moliūgo sėklomis
Dešrainiai su triušienos dešrelėmis ir moliūgo sėklomis

Mums reikės: 250 g KITCHEN me švž. triušienos dešrelių; 6 vnt. dešrainių bandelių; 150 g majonezo; 150 g pomidorų padažo; 100 g tarkuoto mocarela sūrio; 50 g lukštentų moliūgo sėklų; 

 

15 min.
3-4 porcijos
Dešrainiai su triušienos dešrelėmis
Dešrainiai su triušienos dešrelėmis

Mums reikės: 5 vnt.  dešrainių bandelių; 1 pakuotės (250g) KITCHEN me šviežių triušienos dešrelių; 5 vnt. marinuotų agurkėlių; 100 g saulėje džiovintų pomidorų; 1 valg. šaukšto lietuviškų garstyčių; 1 valg. šaukšto pomidorų padažo; 100 g tarkuoto sūrio; 50 g česnakinio sviesto (dešrelių kepimui); 

20 min.
3-4 porcijos
Česnakiniame svieste keptos dešrelės su ryžių ir daržovių garnyru
Česnakiniame svieste keptos dešrelės su ryžių ir daržovių garnyru

Mums reikės: 250 g šviežių triušienos dešrelių ; 500 g šviežių triušienos dešrelių; kelių gabalėlių česnakinio sviesto; 2 lauro lapelių, kelių juodųjų pipirų grūdelių; garnyrui: 250 g ryžių; 240 g konservuotų raudonųjų pupelių; 140 g konservuotų kukurūzų; 1 raudonosios paprikos; 2 nedidelių šviežių agurkų; žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų ir petražolių; šlakelio alyvuogių aliejaus; druskos, maltų juodųjų pipirų;

30 min.
4-6 porcijos
Keptos triušienos dešrelės ant griliaus
Keptos triušienos dešrelės ant griliaus

Mums reikės: 250 g šviežių triušienos dešrelių 

20 min.
1-2 porcijos
Dešrelės su melionu
Dešrelės su melionu

Mums reikės: 250 g šviežių triušienos dešrelių „Kitchen me“; melionas; žalūmynai

20 min.
1-2 porcijos
Virtos triušienos dešrelės su garnyru
Virtos triušienos dešrelės su garnyru

Mums reikės: 250 g šviežių triušienos dešrelių ; agurkas; avokadas; citrina; druska; linų sėmenų aliejus

20 min.
1-2 porcijos
Dešrelės su slyvų padažu
Dešrelės su slyvų padažu

Mums reikės: 250 g šviežių triušienos dešrelių „Kitchen me“; 300 g šviežių slyvų; maltų gvazdikėlių; aitriųjų paprikų miltelių; cinamono; medaus arba rudojo cukraus

40 min.
1-2 porcijos
Vasariškai keptos triušienos dešrelės
Vasariškai keptos triušienos dešrelės

Mums reikės: 250 g šviežių triušienos dešrelių „Kitchen me“; 1 vnt. raudonos paprikos; 1 vnt. oranžinės paprikos; 1 vnt. cukinijos; šaukštas medaus; šaukštas ciberžolių; bulguro kruopų; pusės citrinos; juodųjų sezamo sėklų

40 min.
1-2 porcijos
Triušienos dešrelės su polenta, kopūstais ir šonine
Triušienos dešrelės su polenta, kopūstais ir šonine

Mums reikės: 250 g šviežių triušienos dešrelių „Kitchen me“Polentai reikės: 2 stiklinių vandens, 1/4 stiklinės kukurūzų kruopų, druskos, 0,5 šaukšto sviesto,2 šaukštų tarkuoto kietojo sūrio, 2 šaukštų smulkintų petražolių, 100 g saliero gumbo, 1 šaukštelio lydyto sviesto kepimui, Kopūstams reikės: 3 saujų smulkia tarkuoto šviežio kopūsto, 0,5 šaukšto lydyto sviesto kepimui, druskos, šviežiai maltų pipirų, 0,5 stiklinės obuolių sulčių Taip pat reikės: 6 juostelių pjaustytos šalto rūkymo šoninės, 35 g gorgozolos sūrio

40 min.
3-4 porcijos
Šviežios triušienos dešrelės su žiedinio kopūsto falafeliais
Šviežios triušienos dešrelės su žiedinio kopūsto falafeliais

Mums reikės: 250 g. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių. Žiedinių kopūstų falafeliams: 400 g. žiedinio kopūsto, pundelio smulkintų šviežių petražolių, 1/2 arbat. š. maltos kalendros, 1 arbat. š. raudonojo kario, 1 arbat. š. ciberžolės, 1 arbat. š. kepimo miltelių, 1/2 arbat. š. skrudintų kumino sėklų, 1 ir 1/2 arbat. š. druskos, juodųjų pipirų, 200 g. avinžirnių ar žirnių miltų, augalinio aliejaus, mėgstamų prieskonių. 

40 min.
3-4 porcijos
Bulvių košė be pieno produktų, skaninta triušienos dešrelėmis
Bulvių košė be pieno produktų, skaninta triušienos dešrelėmis

Mums reikės: 250 g. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių, 500 g. bulvių, 3/4 arbat. š. druskos, 1 skiltelės česnako, 30 ml. alyvuogių aliejus, 30-60 ml. bulvių nuoviro, 1 didelio svogūno, šviežiai maltų juodųjų pipirų, 1/2 valg. š. aliejaus (dešrelėms apkepti)

40 min.
2 porcijos
Cukinijų dešrainiai
Cukinijų dešrainiai

Mums reikės: 4 vnt. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių, 4 jaunų cukinijų, 4 salotos lapų, pomidorų, agurkų. 

40 min.
4 porcijos
Kiaušiniai su daržovėmis ir dešrelėmis pusryčiams
Kiaušiniai su daržovėmis ir dešrelėmis pusryčiams

Mums reikės: 250 g. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių, 4 vidutinio dydžio bulvių, 2 valg. š. aliejaus, 1/2 svogūno, 2/3 paprikos, 1skiltelės česnako, 1/2 stiklinės tarkuoto čederio sūrio, 4 didelių kiaušinių, druskos, pipirų. 

30 min.
2 porcijos
Dešrelės su keptomis bulvėmis ir ananasų salotomis
Dešrelės su keptomis bulvėmis ir ananasų salotomis

Mums reikės: 250 g. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių, 3-4 bulvių, 3 valg. š. alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų. Ananasų salotoms: 400 g. konservuotų ananasų, 1/2 vnt. raudonojo svogūno, saujos petražolių arba kalendros, čili pipirų, 2 valg. š. žaliosios citrinos sulčių, druskos, pipirų. 

70 min.
2 porcijos
Pomidorinė sriuba su triušienos dešrelėmis
Pomidorinė sriuba su triušienos dešrelėmis

Mums reikės: 250 g. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių, 4 skiltelių česnako, 1 mėlynojo svogūno, 4 saliero stiebų, 2 saldžių kriaušių, 1 stiklinės vištienos sultinio, 1 stiklinės konservuotų pjaustytų pomidorų, 1-2 arbat. š. pomidorų pastos, druskos ir juodųjų pipirų. 

30 min.
2-3 porcijos
Triušienos dešrelės su spelta makaronais
Triušienos dešrelės su spelta makaronais

Mums reikės: 250 g. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių, 2 valg. š. alyvuogių aliejaus, 1 skiltelės česnako, 1 svogūno, 1 brokolio galvos, 30 g kietojo sūrio, druskos ir juodųjų pipirų. 

20 min.
2 porcijos
Keptos šviežios triušienos dešrelės su mango salsa
Keptos šviežios triušienos dešrelės su mango salsa

Mums reikės: 2 x250 g. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių, 1 didelio mango, 1/2 nedidelio raudonojo svogūno, 1 jalapeno (galite naudoti marinuotus), šlakelio šviežiai išspaustų citrinos sulčių, saujelės pjaustytų šviežių petražolių, druskos.

210 min.
4 porcijos
Triušienos dešrelės su sorų kruopų koše ir porų padažu
Triušienos dešrelės su sorų kruopų koše ir porų padažu

Mums reikės: 250 g. "KITCHEN me" švž. triušienos dešrelių, 3/4 stiklinės sorų kruopų, 2 stiklinių vandens, 4 saulėje džiovintų pomidorų, 5 Kalamata alyvuogių, 2 šaukštų tarkuoto kietojo sūrio, 1 šaukšto smulkintų petražolių lapelių, 1 šaukšto sviesto, 1 nedidelio poro, lydyto sviesto kepimui, druskos, šviežiai maltų pipirų, 150 ml grietinėlės, 1 šaukšto kaparėlių.

30 min.
2 porcijos
Virtos šviežios triušienos dešrelės
Virtos šviežios triušienos dešrelės

Mums reikės: 250 g. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių, 50 g sviesto, sezoninių daržovių, bulvių ar ryžių.

30 min.
2 porcijos
Virtos triušienos dešrelės kitaip
Virtos triušienos dešrelės kitaip

Mums reikės: 250 g. "KITCHEN me" šviežių triušienos dešrelių, 1 puodelio vandens, šviežių daržovių, 3-4 vnt. bulvių, medinių pagaliukų.

30 min.
2 porcijos
Triušienos dešrelės tešloje
Triušienos dešrelės tešloje

Mums reikės: 250 g. „KITCHEN me“ švž. triušienos dešrelių, 160g miltų, 80g pieno, 1 kiaušinio, 10g mielių, 50g sviesto, cukraus ir druskos.

30-40 min.
2 porcijos