Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  TRIUŠIENA  / 
Triušienos dešrelės su sorų kruopų koše ir porų padažu
ingredientai
250 g KITCHEN me švž. triušienos dešrelės
3/4 stiklinės Sorų kruopos
2 stiklinės Vanduo
4 vnt. Saulėje džiovinti pomidorai
5 vnt. Kalamata alyvuogės
2 v.š. Tarkuotas kietasis sūris
1 v.š. Smulkinti petražolių lapeliai
1 v.š. Sviestas
1 vnt. Poras
Pagal poreikį Lydytas sviestas kepimui
Pagal skonį Druska
Pagal skonį Malti juodieji pipirai
150 ml Grietinėlė
1 v.š. Kaparėliai

Triušienos dešrelės su sorų kruopų koše ir porų padažu

30 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Košei užvirkite vandenį, įdėkite druskos, suberkite vandeniu perplautas kruopas ir virkite ant vidutinės ugnies 10-15 minučių arba, kol kruopos taps minkštos.
  2. Saulėje džiovintus pomidorus susmulkinkite, alyvuoges supjaustykite griežinėliais.
  3. Įmaišykite į išvirusią košę pomidorus, alyvuoges, sūrį, petražoles ir sviestą.
  4. Porus supjaustykite griežinėliais ir trumpai apkepkite su sviestu.
  5. Supilkite grietinėlę, paskaninkite druska, pipirais, sudėkite kaparėlius.
  6. Pavirkite padažą kelias minutes.
  7. Dešreles iškepkite keptuvėje su lydytu sviestu.
  8. Patiekite dešreles su sorų kruopų koše ir porų padažu.

     

       Dėkojame Bulviukose.lt už receptą!

 

Atgal į receptų sąrašą