AKCIJOS / NAUJIENOS

Pradžia /  AKCIJOS / NAUJIENOS  / 
LRVVKA prezentacija "Azijos virtuvės skoniai"
2016-03-13

2016 m. kovo 13 d. Klaipėdoje vyko LRVVKA prezentacija "Azijos virtuvės skoniai". Prezentacijos metu virtuvės šefai gamino azijietiškas užkandėles, ledus ir gėrimus - arbatą su Rytų šalių pagardais bei kavą su kokosų pienu. Taip pat ruošė gurmaniškus patiekalus, atskleidė jų receptūras bei dalinosi naudingais patarimais.

Naminio maisto darbe diena
2016-03-10

Kovo 10 dieną (ketvirtadienį) UAB "Baltic Larus" biure buvo minima Naminio maisto darbe diena. Šią progą paminėjome gamindami mėsainius. Tačiau šis gaminimas darbe buvo ypatingas tuo, kad gaminome vieni kitiems, todėl buvo labai linksma ir skanu!

Kaziuko mugė 2016
2016-03-05

2016 m. kovo 5 dieną su visa UAB "Baltic Larus" komanda dalyvavome Vilniuje vykusioje Kaziuko mugėje.

Geriausias Lietuvos jaunasis virėjas 2016
2016-02-26

2016 m. vasario 26 dieną Vilniuje vyko LRVVKA organizuotas konkursas "Geriausias Lietuvos jaunasis virėjas 2016".

LRVVKA profesinio meistriškumo kursai "Antienos, triušienos, jautienos patiekalams bei naujausios pagardų tendencijos"
2016-02-07

2016 m. vasario 7 dieną dalyvavome LRVVKA organizuojamuose profesinio meistriškumo kursuose „Antienos, triušienos, jautienos patiekalai bei naujausios pagardų tendencijos“.

LRVVKA jubiliejinis ataskaitinis susirinkimas 2016
2016-01-31

Š.m. sausio 31 d. dalyvavome Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos jubiliejiniame ataskaitiniame susirinkime. LRVVKA pasitiko 15-os metų veiklos sukaktį, dėkojo savo nariams, partneriams bei rėmėjams už suteiktą galimybę kartu augti ir tobulėti.

Protmūšis "Kalėdiniai stebuklai"
2015-12-31

"Lapino Puota" kolektyvas kalėdas ir naujųjų metų šventę paminėjo ketvirtuoju - paskutiniuoju proto mūšiu!

Akcija RIMI prekybos centruose Švž. smulkintai vištienai -24%
2015-11-16

Ech kaip plušam ir ruošiamės dėl artėjančios BAF parodos, bet Jūsų, mieli sekėjai, nepamirštame! Visuose RIMI prekybos centruose galite įsigyti Lapino Puotos Švž. Smulkintos Vištienos su -24% nuolaida!

Išsipildymo akcija "Pyragų diena" 2015
2015-11-06

Norime su visais pasidalinti savo gardžiai paskanautais pyragais bei džiugesiu, kad prisidėjome prie TV3 "Išsipildymo akcijos"! Surinktos lėšos jau išsiųstos.

6 priežastys, kodėl vertėtų valgyti mėsą
2015-10-01

Per pastaruosius kelis dešimtmečius girdima, kad mėsos vartojimas yra visų ligų rūšių šaltinis. Atsiranda vis daugiau žmonių, kurie priima naują gyvenimo būdą – veganizmą ar vegetarizmą. Tačiau žmonija jau ilgą laiką valgo mėsą, tad kaltinti jos dėl naujų atrastų sveikatos problemų nėra prasmės.

Antrasis PROTO MŪŠIO žaidimas praėjo - revanšas pavyko!
2015-09-09

Rugsėjo mėnesį pasitikome su proto mūšio žaidimu (revanšu). Nors visi tikėjosi kiek lengvesnės kovos, tačiau nieko panašaus neįvyko, sukti ir sunkūs klausimai su keliomis užduotimis leido atsirevanšuoti ANČIUKŲ komandai!

Kokią triušieną rinktis vaikiškai košytei?
2015-08-17

Triušiena - jau seniai pripažinta viena sveikiausių mėsų vaiko mityboje. Joje pilna reikiamų medžiagų sveikam vaiko vystimuisi. Tad kokią triušieną rinktis, kad vaikams būtų skanu ir paprasta paruošti.

LAPINO PUOTOS protų mūšis - 1 etapas!
2015-07-30

Liepos pabaigoje, visa mūsų komada sugužėjo į pasitarimų salytę, kad įrodytų, jog yra ne iš kelmo spirta. Pirmą kartą buvo surengtas LAPINO PUOTOS protų mūšis!

Maisto derinimas = sveikas TU!
2015-07-09

Sveika mityba primena matematiką - skaičiuojame riebalus ir kalorijas, daliname porcijas. Bet nepamirškime, kad teisingas produktų derinimas kartais gerokai svarbiau nei kalorijų ar riebalų skaičiavimas.

Kaip žinoti ar kepsnys iškepęs taip kaip norime?
2015-07-08

Dažnai mes norime vienaip ar kitaip iškepusio jautienos kepsnio, o kaip jį patikrinti neprapjovus nežinome. Tad siūlome jau išbandytą būdą ir garantuojame išsikepsite puikų kepsnį!

Gardžių kotletų kepimo gudrybės!
2015-06-01

Kotletų gaminimas - tai tikras menas, o kulinarinės kūrybos galimybės, ruošiant kotletų faršą - beribės. Tačiau egzistuoja kelios paslaptys, kurias turi žinoti kiekviena šeimininkė. Tuomet paprasti kotletai tampa tikru gastronomijos šedevru.

Apie triušieną..
2013-04-22

Kuo triušiena skiriasi nuo antienos ar jautienos? Kuo ši mėsa tokia ypatinga? Kodėl ją patartina valgyti? Atskleidžiame šią paslaptį!

Apie antieną...
2013-02-05

Antiena – tikras delikatesas, kuriuo nudžiuginsite net ir didžiausią gurmaną. Tai mėsa, tinkanti bet kokios šventės ar sukakties gurmaniškai vakarienei.