Aksanos kepta pirmoji antis
Aksanos kepta pirmoji antis
ingredientai
2 kg. |
Lapino puota švž. ančiukas |
Pagal skonį |
Prieskoniai |
Pagal skonį |
Druska |
Pagal skonį |
Malti kvapnieji ir juodieji pipirai |
2-3 vnt. |
Obuoliai |
2 vnt. |
Apelsinai |
Aksanos kepta pirmoji antis
Gaminimas
- Pirmiausia antį įtrinkite prieskoniais ir palikite per naktį šaldytuve, kad pasimarinuotų.
- Vėliau prikiškite pilvą smulkintais obuoliais ir apelsinais, apšlakstykite 1 apelsino sultimis.
- Įdėkite į kepimo rankovę ir kepkite apie 2 val. 180 laipsnių temperatūroje.
- Prieš baigiant kepti rankovę praplėškite, kad antis gražiai apskrustų. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą