Ančiukų kepenėlės su ryžiais
ingredientai
500 g Lapino puota ančių kepenėlių
300 g basmati ryžių
2 -3 vnt. morkų
1 vnt. svogūnas
3 v.š. pomidorų padažo
žiupsnelis pipirų ir druskos
žiupsnelis prieskoninių žolelių
kepimui aliejaus

Ančiukų kepenėlės su ryžiais

45 min.
5 porcijos
Gaminimas
  1. Ančiukų kepenėles supjaustykite mažais gabaliukais.
  2. Morkas sutarkuokite, svogūnus supjaustykite.
  3. Ryžius išvirkite.
  4. Šiam patiekalui naudokite gilesnę keptuvę. Keptuvėje su aliejumi pakepinkite svogūnus, morkas, vėliau sudėkite kepenėles, pagardinkite prieskoniais ir viską kartu pakepinkite (kepenėlės iškepa pakankamai greitai).
  5. Baigiant kepti įdėkite pomidorų padažo. Galiausiai sudėkite virtus ryžius ir gerai išmaišykite. Dar minutėlę pakepinkite ir keptuvę nuimkite nuo kaitros. Užbarstykite prieskoninių žolelių.
  6. Viskas. Paprasta, greita ir labai skanu.

Skanaus! 

Už receptą dėkojame Gamink su Audrone!

Atgal į receptų sąrašą