Antiena su kokosų pienu ir raudonuoju kariu
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos file
skardinės Kokosų pieno
1 didelės morkos
Pusės raudonosios paprikos
Poros saujų šaldytų žirnelių
Poros saujų šaldytų šparaginių pupelių
Pagal poreikį Šviežių pomidorų (arba konservuotų)
Raudonojo kario pastos

Antiena su kokosų pienu ir raudonuoju kariu

45 min.
3 asmenims
Gaminimas
  1. Antienos krūtinėlę supjaustyti piršto storumo juostelėmis. 
  2. Morkas ir paprikas supjaustyti šiaudeliais.  Pomidorus supjaustyti kubeliais.
  3. Morkas, paprikas, pomidorus ir antieną karštoje keptuvėje apkepti 5-7 minutes.
  4. Sudėti šaldytas daržoves. Sudėti raudonojo kario pastą. Viską kepti maišant dar 3 minutes, kol šaldytos daržovės atitirps.
  5. Įpilti kokosų pieną, įdėti druskos ir uždengus patroškinti dar 3 minutes, kad kokosų pienas užvirtų ir skoniai susijungtų.
  6. Skanaus! Galima valgyti vieną kaip tirštą sriubą-troškinį, galima kartu su atskirai virtais ryžiais.

Už receptą ir nuotrauką dėkojame Raudona virtuvė 

Atgal į receptų sąrašą