Antiena su sviestiniu moliūgu, sorų ir lęšių koše
ingredientai
340 g antienos kulšelių mėsos LAPINO PUOTA
200 g sviestinio moliūgo
2 a.š. morkų pesto
1 a.š. svogūnų pesto
200 ml sultinio (galite naudoti natūralų arba pasiruošti iš kubelio),
1 v.š. alyvuogių aliejaus (tinkamo kepimui
125 g sorų kruopų su raudonaisiais lęšiais, pomodorais ir bazilikais.

Antiena su sviestiniu moliūgu, sorų ir lęšių koše

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Ilgiausiai ruošiasi košė – tad nuo jos reikia ir pradėti (ruošiau kaip nurodyta ant pakuotės).
  2. Susipjaustykite sviestinį moliūgą kubeliais.
  3. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite sviestinį moliūgą ir antienos kulšelių mėsą. Lengvai apkepkite 3-4 min.
  4. Užpilkite sultiniu. Uždenkite indą dangčiu ir leiskite pasitroškinti apie 5-6 min.
  5. Pagardinkite morkų ir svogūnų pesto, viską gerai išmaišykite, uždenkite dangčiu, sumažinkite kaitrą ir 3-5 min. leiskite susidraugauti skoniams.
  6. Jei trūksta skonių – gardinkite pagal save, aš mėgstu švelnesnius skonius, man patinka natūralus mėsos ir daržovių skonis.
  7. Patiekite su sorų koše ir daržovėmis.
  8. Skanaus!

 

 

Gardūs linkėjimai nuo Rūtos iš "Lapino puota" virtuvės.

„Lapino puota“ – gudriems gurmanams!

 

Atgal į receptų sąrašą