Antienos ir pupelių sriuba
ingredientai
750 g Lapino puota antienos rinkinys sriubai
1 stiklinė virtų baltų pupelių
100 g perlinių kruopų
1 morka
1 sauja brokolių
pagal poreikį paprika
pagal poreikį poras
pagal poreikį krapai
2 vnt. sultinio kubelių
pagal poeikį druska, šviežiai grūsti pipirai

Antienos ir pupelių sriuba

30 min.
4-6 porcijos
Gaminimas

2 litruose vandens verdame antienos rinkinį ir perlines kruopas. Po ~20min. suberiame tarkuotą morką ir kitas susmulkintas daržoves, įdedam sultinio kubelius, paprieskoniuojame pagal skonį. Apverdame viską dar ~15min. Tada sudedame išvirtas pupeles, įdedame susmulkintus krapus. Kai sriubytė bus išvirta, išimame antieną ir ją nukaulinę suberiame atgal į sriubą. Skanaus!

 

Atgal į receptų sąrašą