Antienos širdelių iešmeliai
Antienos širdelių iešmeliai
ingredientai
1 kg |
LAPINO PUOTA antienos širdelių |
1-2 vnt. |
morkų |
2 v.š. |
alyvuogių aliejaus |
pagal skonį |
druska |
pagal skonį |
pipirai |
žiupsnelis |
Čili pipirai |
1-2 a.š. |
česnakų granulės |
1-2 a.š. |
paukštienos prieskoniai |
keletos |
mediniai iešmeliai |
Antienos širdelių iešmeliai
Gaminimas
- Morkas nulupkite ir supjaustykite 0,5cm pločio griežinėliais.
- Antienos širdeles nuplaukite ir nupjaustykite riebalų perteklių.
- Antienos širdeles sulaistykite alyvuogių aliejumi, įberkite prieskonius (druska, pipirai, čili pipirai, česnako granulei, bei paukštienos prieskoniai). Viską sumaišykite. Likusiu marinatu pamaišykite morkas.
- Suverkite antienos širdeles ir morkas ant iešmelių.
- Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180C (apkepimas iš viršaus ir apačios) apie 30-40min (pagal tai kokį apkepimą mėgstat).
- Patiekite su mėgstamu garnyru.
Atgal į receptų sąrašą