Antienos troškinys kario ir kokosų padaže
ingredientai
500 g Lapino puotos Antienos kulšelių mėsa
1 Paprikos
2 skiltelės česnako
1 Morka
1 Saliero lapkočio stiebas
1 a.š. Curry prieskoniai
1/3 a.š. Kumino prieskoniai
1/3 a.š. Bazilikas džiovintas
1/3 a.š. Čili prieskoniai
150 g Kokosų kremas Freshona light
Kokosų aliejus
1 v.š. Kukurūzų krakmolas

Antienos troškinys kario ir kokosų padaže

45 min.
3 asmenims
Gaminimas

Antieną supjausčiau smulkiai,apibarsčiau pipirais,druska, pakepinau keptuvėje su šiek tiek kokosų aliejaus kol apkrudo. Ir +-10 min patroškinau,kad suminkštėtų. Iškepus įdėjau į atskirą indą. Kitoje keptuvėje apkepinau papriką, pjaustytą juostelėmis, morką kubeliais. Joms apkepus sudėjau česnaką, salierą. Pakepinau dar kelias min. Švarioje keptuvėje pateptoje kokosų aliejumi, sudėjau mėsytę, apkeptas  daržoves,prieskonius,kokosų kremą. Viską išmaišiau ir patroškinau dar 7min. Patiekiau su rudaisiais ryžiais,daržovėmis .

 

Už receptą dėkojame Viktorijai.

Atgal į receptų sąrašą