Antienos troškinys su kario prieskoniais
ingredientai
1 pakuotė Lapino puotos ančiukų kulšelių mėsos
2 vidutinio dydžio batatų
2 morkų
pusės Svogūno
3 skiltelių česnako
pagal poreikį Čili pipiro
200 ml neriebios grietinėlės
2-3 3 a.š. Mango curry prieskonių
pusės citrinos sulčių
Stiklinės basmati ryžių

Antienos troškinys su kario prieskoniais

45 min.
3 asmenims
Gaminimas

Ančiukų kulšelių mėsa pasmulkinama, marinuojama  15-20 minučių, naudojant mišinį iš citrinos sulčių, trupučio mango curry prieskonių  bei tarkuotos česnako skiltelės. Ryžiai verdami pagal instrukciją ant pakuotės.

Batatai ir svogūnai supjaustomi kubeliais, morkos –griežinėliais. Susmulkinamas riekelėmis likęs česnakas.

Įkaitintoje keptuvėje pirmiausia apkepinami mango curry prieskoniai, kol pasklinda malonus kvapas, tada dedami svogūnai ir česnakai, juos apkepus kelias minutes – dedama antiena, batatai ir morkos. Viskas kepama apie 5 minutes ant vidutinės kaitros. Tada dedamas pjaustytas čili pipiras ir pilama grietinėlė. Troškinama, kol padažas pradeda tirštėti (apie 10-15 min).

 Troškinys patiekiamas su basmati ryžiais. Skanaus!

 

Už receptą dėkojame Meilė per skrandį. 

Atgal į receptų sąrašą