Anties krūtinėlė ir virta kriaušė
ingredientai
500 g Antienos file
mėgiami prieskoniai
kriaušės

Anties krūtinėlė ir virta kriaušė

45 min.
2 porcijoms
Gaminimas
Anties krūtinėlė pamarinavau steak prieskoniais ir porai valandų palikau šaldytuve
1 etapas, 
krūtinėlė
Su alyvmedžių granulių dūmų iki vidinės 40C su deflektoriumi
2 etapas 
Pakeliam temperatūrą iki 220C ir ant tiesioginės paskrudiname labai greitai iš abiejų pusių. 
Vidinė 55C - gavosi labai skaniai 
Kriaušė virta(vanduo, šaldytos vyšnios, karšto vyno prieskoniai, 2 šaukšteliai cukraus ir biški citrinų rūgšties. Virta 15min ir palikta pagulėti šitam nuovire apie 1 val 
Ant ketaus grotelių apkeptos cukinijos su prieskoniais 
 
Už freceptą dėkojame Irena Kviatkovskaja
Atgal į receptų sąrašą