Anties krūtinėlė marinuota juodoje arbatoje.
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos file
1 puodelis stiprios juodos arbatos
žiupsnelis druskos
žiupsnelis maltų pipirų
šlakelis aliejaus

Anties krūtinėlė marinuota juodoje arbatoje.

30 min.
1-2 porcijos
Gaminimas
Anties krūtinėlės odelę įpjauname negiliai keliose vietose. Dedame į gilesnį indą ir užpilame stipria atvėsinta juoda arbata. Paliekame pasimarinuoti 15 min.
Ištraukus iš arbatos, krūtinėlę žemyn odele dedame į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepame po 5 min. ant vidutinės kaitros, kol krūtinėlė apskrunda ir iškepa. Kepant pagardiname druska bei pipirais.
Tiekiame su norimu garnyru.
 
Už receptą dėkojame Samčio užrašams.

 

Atgal į receptų sąrašą