Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Anties krūtinėlė su braškių padažu
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. ančiukų filė su oda
Pagal poreikį Braškės
Pagal poreikį Balzamiko kremas
1 vnt. Česnako galva
Pagal poreikį Bazilikas
Pagal poreikį Petražolės
Gabalėlis Sviestas
Pagal skonį Druska ir pipirai
Garnyrui:
Pagal poreikį Švieži burokėliai
Pagal poreikį Mažos bulvytės
1 Šviežia svogūno galvutė

Anties krūtinėlė su braškių padažu

30 min.
2 porcijos
Gaminimas

1. Anties krūtinėlę paskaninkite druska ir pipiru.

2. Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, įdėkite sviesto, baziliko, petražoles ir per pusę perpjautą česnako galvą.

3. Tuomet dėkite anties krūtinėlę ir apkepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies. Kepant apšlakstykite aliejumi iš keptuvės.

4. Pakeptą krūtinėlę dėkite į kepimo indą ir kepkite 10 minučių 230 C orkaitėje. Keptuvėje kur kepė antis, apkepkite šiek tiek apvirtas ir per pusę perpjautas daržoves.

5. Braškes smulkiai supjaustykite, įpilkite balzamiką ir išmaišykite.

6. Anties krūtinėlę patiekite su braškėmis ir keptomis daržovėmis. Skanaus!

Dėkojame GaminkPats.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą