AZIJIETIŠKA RYŽIŲ IR PIEVAGRYBIŲ SRIUBA SU ANTIENOS SULTINIU
ingredientai
1 pakuotės antienos rinkinio sriubai iš Lapino puota
400 ml skardinės kokosų pieno
apie 100 g rudųjų pievagrybių
50 g ryžių
1 vnt. morkos
1 vnt. svogūno
2 šaukštų sajos padažo
3 šaukštų žuvies padažo
1 šaukšto citrinų sulčių
1 šaukštelio ciberžolės
1 šaukštelio malto imbiero
1 šaukštelio rudojo cukraus
1 žiupsnio grūstos aitriosios paprikos
pagal skonį druskos
pateikimui šviežių kalendrų
šiek tiek aliejaus kepimui

AZIJIETIŠKA RYŽIŲ IR PIEVAGRYBIŲ SRIUBA SU ANTIENOS SULTINIU

60 min.
2-4 asmenims
Gaminimas
  1. Išverdame sultinį su antienos rinkiniu sriubai iš Lapino puota.
  2. Kol verda sultinys supjaustome griežinėliais pievagrybius ir morką, o svogūną - kubeliais. Daržoves pakepiname ant šlakelio aliejaus.
  3. Išvirusį sultinį nukošiame ir į jį supilame ryžius, kokosų pieną, kepintas daržoves ir visus prieskonius bei padažus. Sriubą verdame ant vidutinės kaitros, kol neišvirs ryžiai.
  4. Patiekiame apibarstytą sviežiom kalendrom, sezamais, žalumynais.

SKANAUS.

 

Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 

Atgal į receptų sąrašą