BULVIŲ KOŠĖ SU ŽIRNELIAIS IR ANTIENA
ingredientai
3 bulvių
Stiklinės žirnelių
50 ml pieno
Mažas gabaliukas sviesto
žiupsnelis Druskos
500 g Lapino puotos antienos file

BULVIŲ KOŠĖ SU ŽIRNELIAIS IR ANTIENA

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

• Gaminimas super paprastas: bulves supjausčiau ir dėjau į puodą, užpyliau vandeniu ir viriau kol daugmaž suminkštėjo.
• Į puodą su bulvėmis sukračiau žirnelius. Viriau dar apie 8min.
• Nupyliau vandenį. Supyliau pieną, įdėjau sviesto gabaliuką, šiek tiek druskos ir blenderio pagalba tame pačiame puode susmulkinau iki vientisos masės.
• Bulvių košę patiekiau su @lapino_puota antiena, kurią tiesiog įtryniau druska, rūkyta paprika, čili pipirais, apvoliojau džiūvėsėliuose ir pakepinau keptuvėje. Kai mėsa kokybiška, nieko daug daryti nereikia.
• Patiekiant bulvių košę pabarsčiau su juodaisiais pipirais, bazilikais ir tarkuotu brandintu sūriu. Nes juk valgome pirmiausia akimis! Bet šis žingsnis nebūtinas.

 

Už receptą dėkojame 5 produktai. 

Atgal į receptų sąrašą