Dešrainis be dešrelės
ingredientai
500 g Lapino puota šviežios antienos filė su oda
4 bandelės dešrainiams
1 a.š. garstyčių ir medaus padažo
1 a.š. baltojo česnakinio padažo
pagal poreikį tarkuoto kietojo sūrio
60 g marinuotų mini agurkėlių
4 griežinėliai marinuoto ananaso
pagal poreikį sultenių
pagal poreikį žirnių daigų
pgal poreikį porų daigų
Mėsos paruošimui:
pagal skonį druska
pagal skonį česnakai
pagal skonį juodieji pipirai
pagal skonį prieskoninės žolelės

Dešrainis be dešrelės

30 min.
4 porcijos
Gaminimas
1. Šviežią antienos file su oda įpjaukite skersai ir išilgai, įtrinkite išvardintais prieskoniais ir palikite 20 min. pasimarinuoti kambario temperatūroje.. 1
2. Įkaitintoje keptuvėje apkepkite antienos file – kiekvieną pusę po 3-4 min. Pakanka riebalų kepimui, susidariusių nuo antienos file odos, tad pirmiausia ir dėkite file į keptuvę odele žemyn.
3. Apkepintą mėsą įsukite į foliją ir pašaukite į 180 C orkaitę 10-15 min.
4. Kol mėsa kepa, paruoškite dešrainius. Jei įsigytos bandelės neįpjautos, tuomet įpjaukite jas per centrą, išilgai. Įpjautas bandeles pašildykite. 
5. Iškepus mėsai ją susmulkinkite griežinėliais.
6. Pašildytų bandelių sieneles patepkite padažais, į vidų įdėkite smulkintą antieną, išdėliokite supjaustytus ananasus, apibarstykite kietuoju sūriu.
7. Taip pasiruoškite visus dešrainius ir juos išdėliokite ant skardos, kad viskas gerai pašiltų ir išsilydytų sūris, pašaukite į 150 C orkaitę 5-7 min.
8. Pašilusius dešrainius pagardinkite likusiais ingredientais. 
 
Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas!         
Atgal į receptų sąrašą