Gaivios vasariškos salotos su antiena
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos file
saujelė Romaninės salotos su gražgarstėm
1 Be odelių, skiltelėm pjaustytas apelsinas
pagal poreikį Gervuogės
pagal poreikį Granato sėklos
pagal poreikį Trumpai acte pamarinuotas mėlynasis svogūnas
Padažui:
1 a.š medaus
1 a.š. grūdėtų garstyčių
1-2 a.š. aviečių uogienės
1 v.š. balto vyno acto
3 v.š. alyvuogių aliejaus
Padažui:
1 v.š. medaus
1 a.š. grūdėtų garstyčių
1-2 a.š. aviečių uogienės
1 v.š. balto vyno acto
3 v.š. alyvuogių aliejaus

Gaivios vasariškos salotos su antiena

30 min.
2 asmenims
Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180C
Anties krūtinelės odelę supjaustykite rombais, stenkitės neįpjauti mėsos.
Dėkite į šaltą keptuvę odele žemyn, kai keptuvė įkais kepkite po 3 min iš abiejų pusių, tada perkelkite į orkaitę ir kepkite dar 8-10 min., priklausomai nuo krūtinėlės dydžio.
Iškepus, leiskite mėsai 3 min "pailsėti" ir supjaustykite.
Salotų padažo ingredientus sumaišykite iki vientisos tekstūros.

Dėkite salotas į lėkštę, šalia pjaustytą anties krūtinėlę, užpilkite viską padažu.
Skanaus!

IG @braske_ir_pipirai

Atgal į receptų sąrašą