Glazūruoti Ančiukų pietukai
ingredientai
500 g Ančiukų petukų iš Lapino puotos

Glazūruoti Ančiukų pietukai

90 min.
2-4 asmenims
Gaminimas
Petukus marinavau su mėgstamais BBQ prieskoniais, kuo saldesni, tuo geriau, antis mėgsta saldumą. 
Kepiau netiesioginėj kaitroj 140 C temperatūroje, parūkiau su obels drožlėmis visas kepimas truko apie 30 min.
Petukai pakamkamai ploni, tad nereikėjo ilgai kept, gražiai pasirūkė, pakeitė spalvą, o galiausiai bent porą kartų tepiai mėgstamu BBQ padažu, kad būtų dar skaniau ir saldžiau 
Patiekiau ant lentos ir apibarsčiau sezamo sėklomis bei smulkintomis petražolėmis.
 
 Skanaus.
 
Už receptą dėkojame Mindaugui Žymai.
Atgal į receptų sąrašą