GRILYJE KEPTOS ANTIENOS KRŪTINĖLĖS SU GARSTYČIŲ MARINATU
ingredientai
4x250 g Lapino puotos antienos file su oda
marinatui:
3 a.š. dižono garstyčių
3 a.š. grūdėtųjų garstyčių
1-2 v.š. balzamiko acto
1 a.š. maltos rūkytos raudonosios paprikos
1 a.š. maltos raudonosios paprikos
2 skiltelių česnakų skiltelių
1 v.š. vorčesterio padažo
2-3 v.š. agavų sirupo arba medaus
2 v.š. aliejaus
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų;
salotoms:
1 smulkiai kubeliais pjaustytos raudonosios paprikos
240 g konservuotų raudonųjų pupelių
140 g konservuotų kukurūzų
gabalėlio kubeliais pjaustyto šviežio agurko
žiupsnelis pjaustytų šviežių krapų
2 v.š. alyvuogių aliejaus
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų

GRILYJE KEPTOS ANTIENOS KRŪTINĖLĖS SU GARSTYČIŲ MARINATU

45 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Kiekvieną antienos krūtinėlę perpjaukite išilgai į 4 gabalėlius.
  2. Dubenyje sumaišykite visus išvardintus ingridientus marinatui. Sudėkite antienos krūtinėlės gabalėlius, viską gerai išmaišykite ir palikite marinuotis keletą valandų arba per naktį.
  3. Įkaitinkite elektrinį grilį ir kepkite po 4 gabalėlius tol, gražiai apskrus.
  4. Salotoms visus ingridientus sumaišykite dubenyje.
  5. Iškeptus antienos gabalėlius patiekite su salotomis.

Skanaus ;)

 Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą