Kalėdinis antienos troškinys-apkepas
Kalėdinis antienos troškinys-apkepas
ingredientai
340 g
Lapino puotos antienos šlaunelių mėsos
pagal poreikį
Bulvių
Pomidorų
Antienos marinatui reikės:
Alyvuogių aliejaus
Druskos
Pipirų
Cinamono
Kardamono
Muskato
Gvazdikėlių
Medaus
Kalėdinis antienos troškinys-apkepas
45 min.
4 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Kelias valandas prieš užmarinuoti mėsą: sumaišyti alyvuogių aliejų su medumi ir prieskoniais.
Nuskusti bulves bei morkas. Supjaustyti nedideliais gabaliukais ir daržoves sumaišyti su užmarinuotą antiena.
Kepti apie 1-1.5 val 180 laipsnių. Jeigu viršus labai stipriai skrunda, galima uždengti folija.
Už receptą dėkojame Gaminame ir mėgaujamės.
Atgal į receptų sąrašą