Karališkoms moterims - karališki pietūs
ingredientai
2x500 g Lapino puotos anties krūtinėlė su oda
3 vnt. svogūnai
3 vnt. paprikos
5 vnt. kaiušiniai
5 vnt. česnako
100 g majonezo
250 g sūrio
mėgiamų prieskonių
žiupsnelis druskos, pipirų

Karališkoms moterims - karališki pietūs

180 min.
8 porcijos
Gaminimas
Antienos file perpjaukite pusiau, - padalinkite į dvi dalis. Mėsą išmuškite su virtuviniu mėsos muštuku.
Išplakite kiaušinius. Į kiaušinių plakinį sudėkite druską, pipirus, smulkiai supjaustytą česnaką. Išmuškus antienos kepsnius pamerkite į plakinį ir palaikykite ne trumpiau kaip dvi valandas. Po dviejų valandų kepsnius sudėliokite į skardą, išteptą aliejumi, ant viršaus sluoksniais dėkite supjaustytus svogūnus, papriką, sūrį. Viršutį sūrio sluoksnį gausiai padenkite majonezu.
Kepkite 180 C įkaitintoje orkaitėje 1 val.
Patiekite su mėgiamu garnyru.
Skanaus:)
 
Atgal į receptų sąrašą