Karšti antienos sumuštiniai
ingredientai
300 g Lapino puota ančiukų krūtinėlės su oda
4 riekutės juodos duonos
2 nedideli avokadai
sauja salotų lapų
8 pievagrybiai
2 skiltelės česnako
pagal skonį pipirų
šlakelis aliejaus

Karšti antienos sumuštiniai

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Keptuvėje, odele žemyn, kepame antienos file po 4 min iš kiekvienos pusės. Pagardiname pipirais (kol ruošime sumuštinius, pipirai pasklis po krūtinėlė).
  2. Sutriname avokadų minkštimą su česnakais.
  3. Ant duonos tepame avokado masę, dedame nuplautus ir nusausintus salotų lapus.
  4. Antienos krūtinėlę supjaustome plonais griežinėliais ir uždedame ant sumuštinių.
  5. Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir pakepiname smulkintus grybus. Uždedame ant sumuštinių.
  6. Skanaus!

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Samčio užrašams.

Atgal į receptų sąrašą