Karštos antienos salotos su karamelizuotomis slyvomis
ingredientai
500 g antienos krūtinėlės su oda(Lapino puota)
6 slyvos
50 ml marsalos vyno
žiupsnelis druskos ir pipirų
kelios saujos salotų mišinio

Karštos antienos salotos su karamelizuotomis slyvomis

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Antienos file ištriname prieskonių mišiniu, druska bei pipirais.
  2. Krūtinėlę dedame į keptuvę odele žemyn ir kepame vis pavartant, kol iškeps iki norimo stiprumo (aš kepiau 15 min).
  3. Kitoje keptuvėje sudedame perpjautas slyvas, užpilame vynu ir troškiname 10 min.
  4. Į lėkštes dedame salotų mišinį, dedame pjaustytą krūtinėlę, šalia dedame slyvas.
  5. Skanaus!

Už receptą dėkojame Samčio užrašams.

Atgal į receptų sąrašą