Kepsninėje kepti antienos ir daržovių vėrinukai
Kepsninėje kepti antienos ir daržovių vėrinukai
ingredientai
500 g. |
Lapino puota švž. ančiukų filė su oda |
1 vnt. |
Raudonoji paprika |
1 vnt. |
Žalioji paprika |
2 vnt. |
Mėlynasis svogūnas |
4 vnt. |
Pievagrybiai |
1 vnt. |
Žalioji cukinija |
1 v.š. |
Medus |
2 v.š. |
Sojų padažas |
2 v.š. |
Vyno actas |
Pagal skonį |
Imbiero prieskoniai |
Pagal skonį |
Trintas česnakas |
Pagal skonį |
Sezamo sėklos |
Kepsninėje kepti antienos ir daržovių vėrinukai
Gaminimas
- Antienos filė supjaustykite 5 cm kubeliais ir sumaišykite su marinatu.
- Marinato gamybai sumaišykite - medų, sojos padažą, vyno actą, imbiero sėklas, trintą česnaką ir sezamo sėklas.
- Kai anties filė pamarinuota, dėkite į šaldytuvą ir palikite porai valandų.
- Kol mėsa marinuojasi supjaustykite paprikas, mėlynąjį svogūną, cukiniją ir pievagrybius.
- Daržoves ir mėsą verkite paeiliui ant medinių iešmelių.
- Kepkite ant žarijų kol įsitikinsite, kad filė iškepta. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą