Kepta antiena su ryžiais ir špinatais
ingredientai
340 g. Lapino puota švž. ančių kulšelių mėsa (troškinti, kepti)
200 g. Virti ryžiai
2 vnt. Morkos
2 skiltelės Česnakas
Saujelė Švieži pjaustyti svogūnų laiškai
100 g. Švieži špinatai
Padažui:
6 v.š. Sojos padažas
1 v.š. Rudasis cukrus
1 v.š. Sezamo sėklos
1/2 a.š. Kajeno pipirai
1/2 a.š. Maltas imbieras
1/2 a.š. Maltas kuminas
Pagal skonį Citrinos sultys

Kepta antiena su ryžiais ir špinatais

40 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Dubenėlyje sumaišykite visus padažui išvardintus ingredientus.
  2. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite griežinėliais pjaustytas morkas, pakepkite porą minučių. 
  3. Tuomet kepti suberkite smulkiai supjaustytas česnako skilteles ir kai tik pasklis aromatas, dėkite antienos mėsytę. Troškinkite apie 10-15 min.
  4. Dėkite virtus ryžius, supilkite padažą, padidinkite ugnį ir maišant kepkite, kol padažas išgaruos.
  5. Išjunkite ugnį, suberkite svogūnų laiškus, špinatus ir permaišykite. Skanaus!

       Dėkojame Oditėlės blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą