Kepti antienos skrandukai - konkorėžiukai!
Kepti antienos skrandukai - konkorėžiukai!
ingredientai
500 g. |
Lapino puota švž. antienos skrandukai |
1 a.š. |
Malti pipirai |
Pagal skonį |
Druska |
Žiupsnelio |
Bazilikas |
Žiupsnelio |
Petražolės |
Žiupsnelio |
Krapai |
Šlakelio |
Alyvuogių aliejus |
Kepti antienos skrandukai - konkorėžiukai!
Gaminimas
- Antienos skrandukus įpjaukite iki odelės, mažais keturkampiais.
- Marinavimui apabarstykite pipirais, druska, žolelėmis apšlakstykite aliejumi ir šiek tiek palikite pastovėsti, kad druska ir pipirai įsigertų. Laikyti apie 30 min.
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, pašaukite skrandukus ir kepkite apie 20 minučių, kol "konkorėžiukai" gražiai paruduos.
- Pateikite su daržovėmis ar lengvu jogurtiniu padažu. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą