KEPTOS ANTIENOS KULŠELĖS APELSINŲ PADAŽE
ingredientai
4 vnt. "Lapino puotos" antienos kulšelių
1 didelio apelsino
1 mažos citrinos
1 v.š. agavų sirupo arba medaus
0,5 a.š. malto česnako miltelių
1 a.š. maltos raudonosios paprikos
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų
kelių šakelių šviežių žolelių: šalavijo, rozmarino ir čiobrelio;

KEPTOS ANTIENOS KULŠELĖS APELSINŲ PADAŽE

45 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Antienos kulšeles apibarstykite tik iš viršaus druska, maltais juodaisiais pipirais. Dėkite į stipriai įkaitintą keptuvę be riebalų odele žemyn ir kai tik apskrus, apverskite. Pakepkite apie 30 sekundžių ir perdėkite į gilesnį kepimo indą.
  2. Į dubenėlį sudėkite nuo apelsino ir citrinos nutarkuotą žievelę, supilkite iš apelsino išspaustas sultis, agavų sirupą, suberkite česnaką, papriką. Atpjaukite gabalėlį citrinos ir taip pat išspauskite sultis, pagardinkite viską druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  3. Gautą padažą supilkite ant kulšelių, o šalia išdėliokite žoleles.
  4. Kepkite 185 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
  5. Patiekite su mėgstamu garnyru.

Skanaus ;)

 Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą