Lavašo suktinukai su paštetu ir džemu
Lavašo suktinukai su paštetu ir džemu
ingredientai
150 g.
Lapino puota antienos paštetas
Pagal poreikį
Uogų džemas arba tiršta uogienė (bruknių, serbentų, vyšnių ar kt.)
1
Lavašas
Pagal poreikį
Petražolių lapeliai
Pagal poreikį
Gražgarsčių lapeliai
Lavašo suktinukai su paštetu ir džemu
80 min.
2 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Lavašą apipjaukite taip, kad gautųsi kvadrato arba stačiakampio forma (kraštinių ilgis apie 15×25 cm).
Sutepkite lavašą paštetu. Sudėkite (kaip nuotraukoje) ant lavašo eilutėmis petražolių ir gražgarsčių lapelius, per vidurį užtepkite uogienės.
Lavašą susukite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą valandai laiko.
Prieš patiekiant išvyniokite iš plėvelės ir supjaustykite griežinėliais. Skanaus!
Dėkojame
bulviukose.lt
už receptą!
Atgal į receptų sąrašą