Makaronai su garuose ruošta antienos file
ingredientai
250 g LAPINO PUOTA Šviežios antienos filė su oda
250 g Mėgiamų makaronų
žiupsnelis Druskos
pagal poreikį Pesto padažo

Makaronai su garuose ruošta antienos file

20 min.
3 asmenims
Gaminimas
  1. Supjaustykite šviežią antienos file nedideliais kubeliais. Sudėkite į garų puodą ir virkite apie 15 min.
  2. Dideliame kiekyje pasūdyto vandens išvirkite makaronus pagal gamintojo instrukcijas, tik jokiu būdu nepervirkite, o jiems išvirus, nelaikykite jų vandenyje.
  3. Makaronus nukoškite, perkelkite atgal į puodą, sudėkite garuose ruoštą antieną ir sumaišykite su pesto padažu. 

P.S. Pasigedote druskos, pipirų? Pagardinkite pagal savo skonį. Man nereikia ;)  

Gardūs linkėjimai nuo Rūtos iš "Lapino puota" virtuvės. 
„Lapino puota“ – gudriems gurmanams!
Atgal į receptų sąrašą